Demokrat Zafer

YILDIRIM’DA “AYHAN ÖZBEK” SÜRPRİZİ!

İYİ Parti’den Yıldırım’da Ayhan Özbek sürprizi geldi. Yıldırım İlçe Başkanlığı’nda dün gece parti rozeti takılan Özbek, “İYİ Parti’nin teklifinden büyük onur duydum, iddialıyım, cesur İYİ’lerle birlikte Yıldırım’ın anahtarını kazanacağız” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İlçe Başkanı Serkan Beklen, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte ç, ilçe merkezinde yapılan açıklamada, “Yıldırım’da Partimizin Adayı Sn. Ayhan Özbek’tir. İlçemiz için, Bursa’mız için hayırlı uğurlu olsun” denildi.
İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı’nda, rahmetli Sinan Ateş’in dayısı Mustafa Bozkurt’un yakasından çıkartıp verdiği rozeti de takılan Ayhan Özbek, “Şahsıma gösterilen teveccühten ziyadesiyle mutlu oldum. İnşallah hep birlikte güzel ve anlamlı bir mücadele örneği vererek hedefimize ulaşacağız. Yıldırım’a, Yıldırımlılara bir hizmet sözüm ve hayalim hep vardı. Belediyeyi kazanıp o sözümü yerine getireceğim ve ilçemizin hem layık olduğu hem de hak ettiği hizmeti almasını Allah izin verirse yol arkadaşlarım ile birlikte mutlaka sağlayacağım” şeklinde konuştu.


İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ve ilçe Başkanı Serkan Beklen de, “Yıldırımlıların sevdiği saydığı bir isimle yola çıkıyoruz. İnanıyoruz ki, istediğimiz sonucu da alacağız. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ