Demokrat Zafer

“Seçimin galibi esnaf ve emekliler, mağlubu Cumhur İttifakıdır”

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, hükûmetin seçim sonuçlarını doğru okuması gerektiğini belirterek, “Bu seçimin galibi esnaf ve emekliler olmak üzere bütün dar gelirli emekçilerdir. Mağlubu ise ülkeyi artık yönetemeyen Cumhur İttifakıdır.” dedi.

Esnafa verilen sözlerin tutulmadığını, emeklilerin açlık ve sefalete mahkûm edildiğini savunan Genel Başkan Alpay, “Ekonomik zorluklarla mücadele eden, kepenk kapatan ve aile birliği dahi dağılan esnaflarımızın sorunları çözülmeli, esnafa can suyu sayılabilecek adımlar atılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Alpay yayımladığı yazılı açıklamada şu görüşleri savundu:

“Seçimin mağlubu Cumhur İttifakı’dır”

“Seçim sonuçları doğru okunmak zorundadır. Bu seçimin galibi esnaf ve emekliler olmak üzere bütün dar gelirli emekçilerdir. Mağlubu ise ülkeyi artık yönetemeyen Cumhur İttifakı’dır. 2023 Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde vatandaşlara verdikleri sözleri tutmayan siyasi iktidar, yaşadığı seçim hezimetinden sonuçlar çıkararak, yurttaşlarımızı refaha çıkaracak uygulamaları bir an evvel başlatmalıdır. Bunların başında esnafa verilen prim eşitliği sözü, emeklilere seyyanen zam ve bütün emekçilerimizin refah içerisinde yaşayabilecekleri ve hayat standartlarının yükseleceği reformlar gelmektedir.

“AK Parti ve MHP millete baskı ve zulüm politikalarından vazgeçmelidir. Demokrasi ve adalet temelinde, ekonomik sıkıntılarını aşmış, toplumsal barışını gerçekleştirmiş bir Türkiye için herkesi göreve çağırıyoruz”

1999 öncesinde girişi olan Bağkur’luların SSK şartlarında emeklilikleri mutlaka hayata geçirilmeli, tescil ve ihya taleplerine kulak verilmeli ve her türlü talep dikkate alınmalıdır. Ekonomik zorluklarla mücadele eden, kepenk kapatan ve aile birliği dahi dağılan esnaflarımızın sorunları çözülmeli, esnafa can suyu sayılabilecek adımlar atılmalıdır. Aylardır yaptığımız çağrılara, esnafımızın çığlığına, emeklilerimizin feryatlarına, bütün emekçilerimizin istek ve taleplerine kulaklarını tıkayanların uğradıkları seçim hezimeti de göstermektedir ki milletle zıtlaşmanın sonu hüsran ve başarısızlıktır. AK Parti ve MHP, yaşadıkları başarısız seçim sürecini iyi değerlendirmeli, millete baskı ve zulüm politikalarından vazgeçmelidir. Demokrasi ve adalet temelinde, ekonomik sıkıntılarını aşmış, toplumsal barışını gerçekleştirmiş bir Türkiye için herkesi göreve çağırıyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ