Demokrat Zafer

DEPART, DOLZAN PACKAGING TEMSİLCİLİĞİNİ ALDIĞINI DUYURDU!

Depart Paketleme Çözümleri; yeni işbirlikleri ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor!

Depart’ın paketleme sistemleri üzerinde çalışan birimi Depart Paketleme Çözümleri; paketleme ihtiyacı olan tüm sektörlere hizmet vererek paketleme alanında da müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Depart’ın yeni iş ortağı Dolzan Packaging; granül, toz ve sıvı ürünlerin farklı şekil ve boyutlardaki ambalajlarda paketlenmesini sağlayan otomatik paketleme makineleri ve yarı otomatik dozajlama makinelerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Altmış yılı aşkın geçmişinde biriktirdiği deneyim, gıda ve gıda dışı ürünlerin paketleme sistemlerinde öne çıkmasını sağlıyor.

Depart Genel Müdürü Cengiz Tiryakioğlu, anlaşmaya dair yaptığı açıklamada yaptıkları iş birliklerinde oldukça seçici davrandıklarını belirterek anlaşma detaylarına değindi: “Depart olarak İtalya’nın güvenilir, deneyimli ve önde gelen firmalarından Dolzan Packaging ile bir işbirliği anlaşması imzaladık. Bu bizim paketleme makineleri alanındaki beşinci çözüm ortaklığı anlaşmamız oldu. Depart paketleme çözümleri beklediğimizden çok daha hızlı ivme aldı. Dünya çapında aldığımız talepleri en uygun makine sistemleri ile karşılamaya aynı hızda devam edeceğiz.

Depart paketleme çözümleri olarak şimdiden; şrinkleme makineleri, vakum makineleri, tesis ve üretime özel dikey ve yatay flowpack paketleme makineleri, palet boşaltıcılar, karton kutulama makineleri, kolileme makineleri, paletleyiciler, robot üniteleri, taşıma sistemleri, otomatik koli kapatıcılar, paletleyiciler, streç sarıcılar ve daha birçok çözümü sunuyoruz.

Paketleme alanında artık adımızı duyurduk. Şimdi sıra tüm paketleme ihtiyaçları için ürün yelpazemizi daha da genişletmekte.”

Bundan böyle Depart, Dolzan Packaging makinelerinin de satış ve pazarlama faaliyetlerini bir çok ülkede yönetecek. Depart Paketleme Çözümleri, dünya çapındaki dağıtım ağı, satış sonrası hizmetleri ve müşteri memnuniyeti odağıyla paketleme sistemleri kullanan tüm sektörlerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ