Demokrat Zafer

Sparkle “Yılın En İyi Veri/Kapasite Sağlayıcısı” Ödülünü Aldı

Carrier Community Global Awards 2023’te Büyük Ödül Kazananlardan Biri De Sparkle Oldu

Sparkle, üst üste ikinci kez “Yılın En İyi Veri/Kapasite Sağlayıcısı” seçildi ve “En İyi Dijital Reklam Operatörü” ödülüne layık görüldü

İtalya’daki ilk uluslararası hizmet sağlayıcı olan ve en büyük küresel operatörler arasında yer alan Sparkle, toptan telekomünikasyon alanında geçtiğimiz yıl elde edilen başarıları kutlamak amacıyla Berlin’de gerçekleştirilen Europe 2023 GCCM etkinliği kapsamında düzenlenen Carrier Community Global Awards (Küresel Taşıyıcı Camiası Ödülleri – CC Global) töreninde “Yılın En İyi Veri/Kapasite Sağlayıcısı” ve “En İyi Dijital Reklam Operatörü” ödüllerini aldı. Bu yıl yedincisi düzenlenen CC Global Ödülleri, sektörden analist ve uzmanlardan oluşan bir panel tarafından değerlendirilen uluslararası toptan satış camiasındaki inovasyon, vizyon ve mükemmeliyeti ödüllendiriyor.

Jüri, üst üste ikinci kez verdiği “Yılın En İyi Veri/Kapasite Sağlayıcısı” ödülüyle; Blue & Raman Denizaltı Kablo Sistemleri, Cenova İniş Platformu’nun lansmanı ve Tel Aviv Open hub’ da dahil olmak üzere Sparkle’ın IP ve Veri alanındaki en son büyük ölçekli altyapı projelerinin ve inovatif çözümlerinin kalitesini ve etkisini takdir etti.

En İyi Dijital Reklam Operatörü” ödülü ise Sparkle’ın şirketin genel görünürlüğünü ve marka bilinirliğini artırmaya yönelik başarılı dijital medya stratejisini ödüllendiriyor. Zengin ve çeşitlendirilmiş bir içerik karışımını dijital halkla ilişkiler faaliyetleri ve hedefe yönelik tanıtım kampanyalarıyla birleştiren Sparkle, tüm dijital kanallarında endüstri standartlarının üzerinde etkileşim oranlarına ulaşıp takipçi tabanını sürekli olarak artırıyor.

Ödülle ilgili yorum yapan Sparkle CEO’su Enrico Bagnasco şöyle konuştu: “Sparkle’ın yeni bilgi otobanlarını hayata geçirmek ve paydaşlarıyla iletişim kurmak için dijital teknolojileri kullanma becerisini takdir eden bu ödüllerden dolayı son derece mutlu ve gururluyuz.”

Sparkle Hakkında

TIM Group’un global operatörü olan Sparkle; İtalya’daki ilk uluslararası hizmet sağlayıcısı ve dünya çapındaki en büyük hizmet sağlayıcıları arasında yer alan, ulusal ve uluslararası taşıyıcılara, OTT’lere, İSP’lere, medya/içerik sağlayıcılarına ve çokuluslu şirketlere kapasite, IP, SD-WAN, ortak yerleşim, IoT bağlantısı, dolaşım ve ses gibi çok çeşitli altyapı ve küresel bağlantı hizmetleri sunan bir şirkettir.  Deniz altı kablo endüstrisinin önemli bir aktörü olan Sparkle, Avrupa’dan Afrika ve Orta Doğu’ya, Amerika ve Asya’ya uzanan 600.000 km’den fazla fiber ağın sahibi ve yöneticisidir. 32’den fazla ülkede faaliyet gösteren Sparkle’ın satış ağı, tüm dünyaya yayılmıştır.

Sparkle hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için Twitter ve LinkedIn profillerini takip edebilir veya tisparkle.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ