Demokrat Zafer

TECRÜBE ,BİLGİ ,GÜVEN ; “İŞTE MUHTAR, İŞTE CEMİL AKSU”..!!..!!!

2014 yerel seçimlerinden yeni girmiş olduğumuz 2024 yılına kadar Bursa’mızın incisi Küçükbalıklı Mahallemizde dokunmadık insan, hizmet götürmedik sokak bırakmayan sıradan rutin işlerin haricinde uzun yıllar uğraş verdikten sonra mahallesine Polis Merkezi kazandıran bunun haricinde uzun zamandır eksikliği hissedilen Protokol Camisini de kazandıran, gençle genç, çocukla çocuk, ihtiyarla ihtiyar olmayı kendine görev edinen  Bursa’mızın kesinlikle en başarılı Muhtarları içerisinde yer alan Küçükbalıklı Mahallemizin Muhtarı ve 31 Mart’taki seçimlerde tekrardan muhtar adayı olan Cemil Aksu’nun yaptıklarına bir göz atalım isterseniz.

İŞTE HİZMET,İŞTE MUHTAR..!!

9 yıl ,9 aylık muhtarlık sürecinde ortaya koyduğu performansla Küçükbalıklı’ya bir çok hizmetin gelmesinde ön ayak olan Cemil Aksu Muhtarımızın mahalleye getirdiği hizmetler saymakla bitmez.

TAM DONANIMLI KÜÇÜKBALIKLI POLİS MERKEZİ

60 polis, 39 bekçi, 3 komiser ,karakol amiri olmak üzere 2100 metrekarelik kapalı alanı, 960 metrekarelik otoparkı, iki buçuk kata tekabül eden bir karakol Küçükbalıklı Polis Merkezi.Sadece Küçükbalıklı’ya değil çevresindeki  yaklaşık 13 mahalleledi  220.000 nüfusa hitap eden bir karakol. 5 nezarethanesi ,3 Komiser odası, bir karakol amiri odası ve diğer birimlerle  birlikte 21 odaya tekabül eden karakolda ayrıca 5 araçta bulunmaktadır. Burayı inşa eden başta Osmangazi  belediye başkanımız Mustafa Dündar olmak üzere Fen işlerine ve emeği geçen bütün ilgili birimlere teşekkür edeceğimiz gibi, uzun yıllardır bu eksikliği her platformda dile getiren, mücadelesini veren bunların  birebir tanığı olarak Küçükbalıklı Mahallemizin çalışkan muhtarı Cemil Aksu’nun payı kesinlikle ama kesinlikle yadsınamaz.

BÖLGENİN PROTOKOL CAMİİ SIKINTISI SON BULDU..!!

Küçükbalıklı Merkez Camii’nin çevresindeki   yoğun  trafikten dolayı Fevzibey  Caddesi’nin orada yeni 5000 kişilik caminin temeli yıllar önce atılmış ve etap etap hizmete alınmıştır.Böylelikle hem Küçükbalıklı Protokol Camii anlamında bir cami kazanmış hemde trafik anlamında Küçükbalıklılar da rahat bir nefes almışlardır. Refika Hatun Camii 4600 metrekare üzerine, 1000 metrekare Cami alanı, geri kalan şadırvan ve bahçe şeklinde yapılmış olup. Ayrıca 980 metrekare otopark olmak üzere Küçükbalıklı Mahallesi’nde yapılan bu dev Cami 18 mahallenin de ayrıca Protokol camisidir. Ulu Camii ve Mihraplı Camii’sinden sonra hiç olmasın isteriz ama protokolün yer aldığı büyük cenazelerimizin yol altındaki mahallelerdeki Camilerimiz Mahalle içlerinde olduğundan cenazeleri kaldırılamamaktaydı. Burası inşallah bu eksikliği giderecek. Bu dev camiimizi Küçükbalıklı Mahallemize kazandıran,destek sağlayan bütün iş adamlarımıza, hayırseverlerimize teşekkür etmek istediğim gibi camimizin yapımında büyük uğraşları olan değerli muhtarımız Cemil Aksu’ya da buradan minnettarlığımı belirtmek istiyorum.

ATLETİZM SAHASI VE TESİSİ KÜÇÜKBALIKLI’MIZA ÇOK YAKIŞTI..!!

Küçükbalıklı Mahallesi’nde 73 metre çatı ara mesafesi ile 15.000 m² alan üzerine inşa edilen salon, 8 kulvarlı pist, 1000 kişilik seyirci kapasitesine sahip. Pist uzunluğu 120 metre, 6 koşu ve 4 ısınma kulvarı yer alıyor. Salonda, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği’ninbelirlediği 2000 lükslük aydınlatma değerini karşılayan armatürler ile 356 adet özel tasarım LED aydınlatma armatürü kullanıldı.

Ayrıca; Salonda;Uluslararsı Atletizm Federasyonları Birliği’nin belirlediği standartlarda hakem odaları, sporcular için kondisyon salonu, fitness, duş, kafeterya ve basın odası gibi fiziki mekanlar da inşa edildi.

Dev tesisin iklimlendirme (ısıtma ve soğutma) ihtiyacı için salonun ısısını istenilen değerlerde tutan otomasyonlu klima santrali kuruldu. Salonun, ısıtma ve sıcak su ihtiyacı güneş panellerinden karşılanırken; engelli sporcu ve hemşehrilerimiz için de engelsiz bir ortam oluşturuldu.  Avrupa’nın ikinci Türkiye’nin birinci atletizm sahasını 11 Eylül Bulvarı üzerinde Osmangazi belediyemiz yapmıştır. Bu tesisi mahallemize kazandıran emeği geçen herkese teşekkürler.

KÜÇÜKBALIKLI MEZARLIĞI  KOMPLE YENİDEN DÜZENLENDİ

Küçükbalıklı Mezarlığımızda çok güzel bir giriş kapısının yanı sıra, mezarlık içi düzenlemelerini, yürüyüş yollarını ve 430 metre su hattını tekrardan çekerek Mezarlığın  ortasına da bir çeşme konuldu. Daha önceleri insanlarımız sadece girişteki çeşmeden su doldurup arka taraflara kendi mezarlarına su taşımak zorunda kalmalarının da böylelikle yeni çeşme ile bu çile sona ermiş oldu. Değerli muhtarımız göreve geldiğinde bilen bilir Küçükbalıklı’nın değerli insanları mezarlığın kötü durumunu bilirler. Şimdi ise tertemiz olduğu gibi mezarlık içerisindeki  çeşme düzenlemeleri ile  gelen ziyaretçiler için kolaylıklar sağlanmıştır.

MUHTARIMIZDAN EĞİTİM-ÖĞRETİME DESTEK..!!

Bunun yanı sıra Hatice Salih İlköğretim Okulu’muzun 2800 metrekarelik dışı ve içi boyamalarını komple Muhtarlığımız tarafından, Küçükbalıklı’daki işadamlarımız ile birlikte daha temiz bir okulda çocuklarımız okusunlar diye destek sağlanmıştır.Boyalarını Osmangazi Belediyemiz, işçiliğinin ise mahalleliler tarafından yapılması takdire şayandır.Yine mahallede bulunan eğitim kurumlarının her türlü ihtiyaçlarında hep yanlarında Cemil Muhtarı buluyor olmaları da gerçekten onların en büyük dayanağı olduğu da unutulmamalıdır.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI..!!

Altyapı çalışmaları ile  Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki bütün sokaklara dokunan bu anlamda asfaltlama çalışmaları ve gider sistemleri ile de yakından ilgilenerek yolların görünümünü en ince ayrıntısına kadar düşünerek  düzenlenmesini sağlayan. Bunun yanı sıra çocuk parkı hizmeti  anlamında da Küçükbalıklı Mahallemize birçok çocuk parkı kazandıran ve böylelikle çocuklarımızın mutlu bir şekilde eğlenmesi adına da güzel çalışmalar ortaya koyan muhtarımızın bu konu ile de ilgili ortaya koyduğu performans gerçekten inanılmaz.

TRAFİĞİ RAHATLATAN UYGULAMALAR..!!

Küçükbalıklı meydanından Okul Caddesi’nde Merkez Camii’mizin hemen sırasında UKOME kararıyla yolu ikiye bölecek şekilde dubaları muhtarlık döşettirdi ve böylelikle sağlı sollu parklanma önlenmiş oldu.Yolda rahatlama sağlandı.Ayrıca yine UKOME kararıyla Küçükbalıklı Caddesi, Muhtarlığın önü, mavi düğün salonuna kadar tek yön yukarı gidiş şeklinde karar alındı, aşağıya geliş bu yolda kapatıldı.Bu durumda trafikdeki akışı hızlandırdı.

DOĞALGAZ SORUNUNA ÇARE.

Diğer çok önemli konu  Küçükbalıklı Mahallesi’nde doğalgaz sorunu vardı yıllardır. Yavaş yavaş, etap etap bu sorunda çözüldü. Küçükbalıklı’mızda 20’ye yakın  sokak vardı doğal gazı olmayan.Onlarla  ilgili büyük gelişmeler oldu ve vatandaşımızın gaza ulaşımı sağlanmış oldu.

ZAMANA BAKMAKSIZIN HEP SAHADA..!!

Türkiye’ye örnek olabilecek proje polis merkezini, Avrupa’nın ikinci Türkiye’nin birincisi olan atletizm sahasını ve yine Ulu Camii ve Mihraplı Camii’nden sonra protokol anlamında da hizmet verebilecek, tam teşekküllü bir külliyeyi andıran Refika Hatun Camii’sinin yanı sıra daha birçok hizmetin

Küçükbalıklı’ya gelmesini sağlayan ve bu manada Anadolu’daki birçok il ve ilçe merkezini dahi kıskandıran bu hizmetlerin birebir Küçükbalıklı’ya gelmesiyle ilgili yoğun gayret ve çabası gözlerden hiç kaçmadı.Değerli muhtarım Cemil Aksu  görevde bulunmuş olduğu  9 yıl 9 aylık sürede  neredeyse muhtarlıkta oturmadan her an ,

her dakika , değişik hizmetlerin Mahallesine gelmesi için girişimlerde bulunan aktif bir şekilde çabalayan , her şekilde bu çabanın  tanığı olarak bizler de kurumsal muhtarımız Sayın Cemil Aksu’ya önceki seçimlerde

2014’te 6147 oy,2019 seçimlerinde 7180 oy ve şimdi 2024 Mart seçimlerinde hedeflediği 10.000 oyla  sandıkları patlatma hedefinde başarılar diliyoruz. Başarılar Cemil Aksu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ