Demokrat Zafer

Bütün gayretimiz bu milletin evlatlarını hukukun hâkim olduğu bir ülkede yaşamasıdır

Bursa İYİ Parti Teşkilatı, 13. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini anbean takip edeceği, Ulubatlı Hasan Bulvarı üzerinde bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapıyor.

Bursa'da İYİ Parti İl Teşkilatı seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapıyor

MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı daha önce milletvekili adaylarının açıklandığı, Ulubatlı Hasan Bulvarı üzerinde bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapıyor.

Açılışta 28. dönem milletvekili adaylarının yanısıra İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu da bulundu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu’nun konuşmasından satır başları;

25 Ekim 2017 de genel başkanımız sayın Meral Akşener yola çıktığındaki hedefi bize emanet edilen cumhuriyeti ilerletmek adına yola çıkmıştı. Bugün bize teşkilat kuramazsınız diyorlardı. Ancak geldiğimiz noktada binlerle iktidar yürütüşümüzün yansıması olarak tüm Türkiye’nin göstermiş oluyoruz. Cesurlar hareketinin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum.

Milletvekili adaylarımızla genel başkanımızın ortaya koyduğu iradeyle 15 Mayıs sabahı Türkiye’ye yeni bir güneş doğacak. Bu inançla bursa teşkilatları olarak 14 Mayıs’a kadar seçim çalışmalarımızı tek merkezden yürütmek üzere koordinasyon Merkezi’nden yürüyoruz. Adaylarımızla üyelerimizle 25 bin üyemizle ve yüzbinlerce gönüldaşımızla bu süreci Bursa’da kucaklayarak partimizi TBMM de birinci parti yapmak üzere sonrasında altılı masanın ortak adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için var gücümüzle mücadele etmek istiyoruz.

28. Dönem İYİ Parti Bursa 1. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu’nun konuşmasından satır başları; 

Yaptığımız iş ortada esası ve sonucu şudur. Yirmi bir yıldır memleketin üzerine bir karabasan gibi çöken organize kötülük iktidarından Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta hep birlikte kurtaracağız. Bütün gayretimiz bu milletin evlatlarını hukukun hâkim olduğu bir ülkede yaşamasıdır. Bizim mücadelemiz budur. Bu süreçlerin tamamında, çok organize bir şekilde demokrasiyi bütün kurum ve kurallarıyla uygulayan bunları gerçekleştiren il ve ilçe teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum. Kıymetli hocam İsmail Tatlıoğlu da ayrıca teşekkür ediyorum. Beş yıldır bizi çok güzel bir şekilde temsil etti. Bundan sonrada Allah nasip ederse Bursa’nın bakanı olarak onu göreceğiz.

Seçim kurumlarından almış olduğumuz mazbatalar aslında on dört Mayıs’ta gerçekleşecek seçime kadar seferberlik görev emridir. Geceyi gündüze katacağız ve inşallah aydınlık sabahlara milletimizle beraber uyanacağız.

28. Dönem İYİ Parti Bursa 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Hasan Toktaş’ın konuşmasından satır başları; 

Bursa’nın iyi partide siyaseten bir markasıdır İsmail Tatlıoğlu bu cümleyi her yerden kullanıyorum. Bursa’mızı TBMM de çok güzel temsil etti. İsmail hoca televizyona çıktığı zaman bizi bu millete çok güzel anlatır diyorum. Sevin Atabay konusunda aynı hisler içerisindeyim  Bursa’mıza şeref verdiler. Bize yüklemiş olduğunuz sorumluluğu, gerek birinci bölge gerek ikinci bölge ki bu farkı.

Nasip olurda milletvekili olursa Batı’nın değil bütün Bursa’nın milletvekili olacağım. Bursa’nın bütün köylerine gitmezsem ben görevimi yapmamış sayacağım. Bütün mahallelerinde bütün çevresiyle bütün Bursa bizimdir. 14 Mayıs’ta bu yapıdan kurtulacağız. 21 yıldır bu millete çektirmediği kalmayan bu yapıdan inşallah 14 Mayıs’ta kurtulacağız. 9 ay sonra yerel seçimlerde Bursa’da başka büyükşehir olmak üzere bütün belediyelere talibiz bu memlekette 14 Mayıstan sonra bağımsız hukuk olacak. Partimizin bütün üyelerine teşekkür ediyorum.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Bursa 1. Bölge 2. Sıra milletvekili adayı Sevinç Atalay’ın konuşmasından satır başları;

Ben bir eğitimciyim ve Bursa’dan aday gösterildiğim için çok memnun oldum. Son 20 yılda Türkiye’nin eğitimde geldiği noktayı hepiniz biliyorsunuz. Ben bir eğitim bilgisini paylaşmak istiyorum. Türkiye’de 0-17 yaş arasında 21 milyon çocuğumuz var. Bu 21 milyon çocuğumuzun 7 milyonu açlık sınırında yaşıyor. Biz onları aç büyütüyoruz. Son 20 yılda 20 yaşına gelmiş her 100 çocuktan 22’si öğrenme yoksunu, basit bir metni okuyamıyor ya da okuduğunu anlayamıyor. Bu çocuklar bir üst sınıfa çıktığında eğitime devam edemiyor.

Bu ülke Cumhuriyete köylerdeki okullarıyla başladı. Son 20 yılda bu iktidar 20 bin köy okulunu kapadı. İktidar olduğumuzda önce köy okullarını açacağız. Hepimiz bu ülkenin kalkınmasını ve en Cumhuriyetin yüzüncü yılına fikri, vicdanı hür gençler yetiştirmek olacak. Hep birlikte çok çalışacağız. Bursa’da olmaktan gurur duydum.

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nun konuşmasından satır başları;

Türkiye’de gerçekten ciddi bir heyecan ve bekleyiş var. Bütün bu süreçleri yaşayan bir akademisyen olarak, hiç endişe etmeyin 13. Cumhurbaşkanı bizim adayımız olacak. Ve parlamentoda çoğunluğu Millet İttifakı alacak. Türkiye bir girdabı sonlandıracak.

Yangın başlayan evi, sağ sağlim kurtarıp yeniden inşa edip Dünya’ya ve Türkiye’ye  güçlü bir şekilde sesleneceğiz. Bu gerçekten İYİ Parti olarak, yerelde de genelde de iktidar olmanın yolunda hızla devam edeceğiz. Bursa’ya ve Türkiye’yi biz yöneteceğiz. Nasıl yöneteceğiz? Yormaya çalışacaklar asla yorulmayacağız. Üzmeye çalışacaklar asla üzülmeyeceğiz.

Genel başkanımızın ve partimizin izinde 85 milyonu kucaklayacağız. Başka siyasi parti ve muhaliflerimizi asla bayrağın dışında görmeyeceğiz ve görmedik. Bizim iktidarımızda arkadaşlarımızın oluşturduğu mecliste onlar daha mutlu olacak. İnansın bu 20 arkadaşımız meclise koysak daha değerli bir meclisle karşılaşırız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ