Demokrat Zafer

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA SEÇİM COŞKUSU: ERDEM “İLÇEMİZİN SESİ ANKARA’DA DUYULACAK”

ŞÜKRÜ ERDEM “GÖNÜL BİRLİĞİ OLARAK BAŞLATTIĞIMIZ HAREKET SEVGİ SELİNE DÖNÜŞTÜ”

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bursa Mustafakemalpaşa’da ipi göğüsleyen CHP’li Şükrü Erdem ile birlikte halk meydanlarda buluştu. Coşkulu kutlamada Erdem, çalışma arkadaşlarına, partililere teşekkür ederek Mustafakemalpaşa’nın hizmetle buluşacağına olan inancının sandıklara yansıdığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, geçerli oyların yüzde 49’38’ini alarak belediye başkanı seçildi.

Seçim zaferini kutlamak için meydanlara doluşan Mustafakemalpaşa halkı ile buluşan Şükrü Erdem belediye binası önünde kurulan kürsüde vatandaşları selamladı. Erdem, “Gönül birliği adına başlattığımız bu hareketin bugün çok büyük bir sevgi seline dönüştüğünü görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu gururu bana yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerim hep birlikte başardık. Neyi başardık? Büyük bir hasreti dindirdik. Yaklaşık yarım asırdır ilçemizde kazanamayan Cumhuriyet Halk Partisi bugün sizlerin sayesinde kazandı. Bu başarı hepimizin. İnşallah hep birlikte ilçemize öyle güzel hizmetler yapacağız ki bu bölgede parmakla gösterilen bir ilçe olacak.” dedi.

30 YIL ÖNCE YAPTIĞIMIZ GİBİ YİNE YAPACAĞIZ

Erdem, “Tıpkı otuz yıl önce yaptığımız gibi yine yapacağız. Değerli hemşerilerim, sizlere ok büyük vefa borcum var benim. Sizler beni gönlünüze bastınız, beni milletvekili seçtiniz, bakan yaptırdınız. Ben de sizlere layık olmaya alıştım. İnşallah, o gün yaptığımız hizmetlerin daha büyüğünü bundan böyle hep birlikte yine ilçemize yapacak, bu gururu birlikte yaşayacağız.” şeklinde konuştu.

Ellerinde bayraklarla kutlama alanına gelen coşkulu kalabalığa seslenen Şükrü Erdem, “Bugün bu coşku her türlü takdirin üzerinde ve size layık olabilmek için ben ve arkadaşlarım, belediye meclis üyelerimiz gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız, sizi mahcup etmeyeceğiz. Çünkü ben de sizler gibi bu ilçenin bir parçasıyım. Ve bu ilçenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Çünkü ben hiçbir zaman ilçemden ayrılmadım. Hep sizlerle birlikteydim. Bakanlığım bitti, milletvekiliğim bitti. O günden bugüne yine geldim. Sizlerle beraber oldum. Çünkü ben sizleri seviyorum. Sizlerin beni sevdiğini de biliyorum. Bunun için de gönül birliği içinde hep birlikte yürüyeceğiz. Bu meydanda benimle birlikte arkadaşlarıma da buradan teşekkür ediyorum.” diyerek çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

ERDEM: CHP İLÇE BAŞKANI GÖKHAN DEMİR’E TEŞEKKÜR ETTİ

Erdem, seçim boyunca birlikte yol arkadaşı olan CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gökhan Demir’e de teşekkürlerini ileterek şöyle konuştu:

 “Bu coşkuyu bizlere yaşamımızda destek oldukları için. Değerli hemşehrilerim sizlerin huzurunda ilçemizin genç, değerli başkanına teşekkür etmek istiyorum. Şahsında ekibine teşekkür etmek istiyorum. Öyle bir güzel iş çıkardılar ki o sandıklara öyle bir sahip çıktılar ki bize bugün bu mutluluğu yaşattılar. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Partimizin kadın kollarına özellikle gecesini gündüzüne katarak cami önlerinde, durak önlerinde, köylerde evini işini terk ederek çalışan kadın kollarımıza, bizim seçimi kazanmamızda büyük özveri gösteren gençlerimize, gençlik kollarımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Değerli hemşerilerim sizler bu saate kadar beklediniz. Çok iyi anlıyorum. Bu hasret uzun süreden beri gelen bir hasret. Burada 1973 yılından önce doğmayan birçok hemşehrim var. Onlar Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını maalesef ilçemizde yaşamadılar, ama bugün öyle bir değişime imza attınız ki bu hareketiniz, bu davranışınız her türlü takdirin üzerinde. Sizi bunun için kutluyorum. Bu değişimi başlattınız.”

“MUSTAFAKEMALPA’DAN VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

“İnşallah en kısa sürede gerçekleşecek olan erken seçimde benim hayalim olan bir milletvekilini hatta iki milletvekilini sizlerin desteğiyle ilçemizden çıkaracağız. Benim hayalimdir.” diyen Erdem, “Bir milletvekili Ankara’dan gelecek olan hizmet akışının en büyük faktörüdür, en büyük sağlayanıdır. İlçemize o hizmetin gelmesinde engellerle karşılaşmaması için bir milletvekili ilçemize hizmet getirir.” diyerek erken seçimi ve milletvekilinin Mustafakemalpaşa’dan çıkabileceğine işaret etti.

Erdem konuşmasının devamında “Biz maalesef uzun süredir milletvekili sahibi olamadık. Her gittiğim yerde biliyorsunuz bunu herkese açıkladım. Bana destek verin, ben de size bir milletvekili kazandırayım dedim. Ve inanıyorum ki şu coşku şu şevk bizim bölgemize ilk seçimde bir milletvekili kazandıracak ve bundan böyle gelecek olan hizmetlere sahip olan bir halk olacağız. İşte bunun için siz büyük bir başarıya imza atacaksınız. Bizim sesimizde Ankara’da duyulacak” diyerek sözlerini sürdürdü.

“ATATÜRK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORDUR”

“Ulu Önder Atatürk, şu an Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanmış olmasından çok büyük mutluluk duyuyordur. Çünkü Ulu Önder Atatürk ilçemize ismini vermiştir ve iki unsur vardır ki onun için çok önemli olan, onu da bize emanet etmiştir.

Bunlardan bir tanesi Türkiye Cumhuriyetidir, ikincisi Cumhuriyet Halk Partisi’dir.” diyen Erdem vatandaşlara gösterdikleri destek ve çabaları için teşekkürlerini yineledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ