Demokrat Zafer

ARSLAN “BU SEÇİM YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICIDIR”

YENİ YÜZYIL PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARSLAN “BU SEÇİM YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICIDIR”

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, seçimle ilgili önemli bir mesaj verdi. Arslan, yaptığı açıklamada, demokratik sürecin önemine vurgu yaparak, seçimin ülke için hayırlara vesile olmasını diledi. “Halkımızın iradesiyle belirlenecek olan yeni dönemin ülkemize barış, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum” diyen Arslan, adil ve şeffaf bir seçim sürecinin önemine de değindi. Arslan; bu seçimin sonucu ülkemiz açısından çok önemli olup, her kesim bu seçimi iyi yorumlayıp,  seçimin sonuçlarıyla savaşmak yerine ders çıkarmanın ülkemizin istikrarı açısından önem arz ettiğini vurguladı.
Arslan; Bu seçimin ülke açısından önemli olduğunu ve bir çok parti için çıkmış oldukları yolda dava arkadaşlarının ikna edilmişlerden değil de inanmışlarla yola çıkmanın ne kadar elzem olduğunu bir kez daha inkişaf ettiğini görmemiz gerekmektedir. Ve Yeni yüzyıl partisi olarak çağrımız; Bu seçim her ne kadar yeni bir dönemin başlangıcı olsa da, gerek yurt için de gerek yurt dışında büyük bir mücadele sonucu elde edilen  kazanımların kaybedilmesinin başlangıcı olmamalıdır.

İktidar kanadına da seslenen Arslan; “Seçim sonucu görünmeyen ve gözlerden ısrarla uzak tutulmaya çalışılan bir tabanın, beyaz zeminden siyah zemin üzerinde kendisini ispatlama çabasını görmenin ve gözden geçirilmesi gerektiğini ve ülkenin geleceği için dürüst kadroların iş başına gelmesinin yolunun açılmasını bir kez daha hatırlatıyoruz” dedi.

Partisinin seçim çalışmalarına aktif olarak hızlandıracağını belirten Arslan, vatandaşların sandığa gitmeleri ve tercihlerini özgürce yapmaları sebebiyle tüm halkımıza teşekkür ederim. Siyasi rekabetin demokratik kurallar içinde sürdürülmesi gerektiğine vurgu yaparak, seçim sonrasında da tüm siyasi aktörlere saygı ve anlayış çağrısında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ