Demokrat Zafer

Mazbatasını Aldı

Arslan, Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanlığı Mazbatasını Aldı

Arslan, Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanlığı Mazbatasını Aldı: ‘Sorunları Gündeme Getireceğiz ve Çözüm İçin Çalışacağız

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Altındağ Seçim Kurulu Müdürü Ertan Bahadır takdim etti  Arslan, seçim sürecinde kendisine destek veren Osmanlı Teşkilatı ekibine ve partililere teşekkür etti. Arslan, Türkiye’nin ve vatandaşların sorunlarını gündeme getireceklerini ve çözüm için çalışacaklarını vurguladı.

YSK’nın düzenlediği törende, Yeni Yüzyıl Partisi yöneticileri ve partililer de hazır bulundu. Törenin ardından Arslan, partisinin gelecek dönemdeki faaliyetleri hakkında bilgi verdiği bir basın toplantısı düzenledi.

Yeni Yüzyıl Partisi’nin genel başkanlık mazbatasını alan Arslan, göreve başlamasının ardından ilk icraatlarını da hızla hayata geçireceklerini belirtti. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin gündemine yön verecek çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor.

Mazbata töreninde konuşan Arslan, “Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin sorunlarını gündeme getirecek, çözüm önerilerimizi sunacağız. Partimizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ