Demokrat Zafer

İş Adamı Hasan Özçelik’ten Bursa’ya yatırım müjdesi!

Türkiye’deki inşaat sektörünün önemli şirketlerinden birisi olan Hasan Özçelik İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özçelik Toprak Haber Mikrofonlarına çok özel açıklamalarda bulundu.
Başarılı İş Adamı Hasan Özçelik’ten Bursa’ya yatırım müjdesi!

Türkiye’deki inşaat sektörünün önemli şirketlerinden birisi olan Hasan Özçelik İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özçelik Toprak Haber Mikrofonlarına çok özel açıklamalarda bulundu. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve iddialı yatırımların projesini imzalamak için Bursa’ya gelen başarılı iş adamı Hasan Özçelik, inşaat sektöründeki mevcut durumu değerlendirdi. İstanbul’da birçok projelere imza atan iş adamı Hasan Özçelik Bursa’da da çok önemli yatırımlar yapacağının müjdesini vererek şehrin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayacağını dile getirdi. Ağrı’dan İstanbul’a uzanan başarı öyküsünü samimi duygularla anlatan iş adamı Hasan Özçelik büyük başarıların, çok çalışmakla ve daima dürüstlükten yana olmakla elde edileceğini söyledi. Spor camiasıyla da ilgili yorumlarda bulunan Özçelik Türkiye’deki güzide spor kulüplerinden birine talip olduğunu söyleyerek önümüzdeki günlerde bu spor kulübünü basın açıklamasıyla duyuracağının müjdesini verdi.

Programda söz alan Başarılı Menajer Ömer Özen de Türkiye’deki spor camiasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Hasan Özçelik İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özçelik’in çok önemli yatırımlar ve yenilikler yaptığını söyleyen Menajer Ömer Özen çok yakında yönetimine talip olunan spor kulübünü açıklayacaklarının altını çizdi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ