Demokrat Zafer

22 günlük umre ziyaretimizi tamamladık.

İznik Hilal Hac ve umre bölge sorumlumuz Emekli Harun Çakmak hocamız ile birlikte 22 günlük umre ziyaretimizi doya doya kutsal topraklarda tövbelerimizi ve ibadetlerimizi gerçekleştirdik. Cenabı Mevla’m yaptığımız ve yapacaklarımız bütün duaları kabul eyler.

Allah’ım gitmek isteyen kullarına da nasip eylesin.

Umre ziyaretlerimizi tamamladığımızı duyan İznik Kaymakamımız Sayın Recai KARAL, İznik devlet Hastanesi Başhekimi Uzman DR Aybars ALEMDAROĞLU, İznik İyilik Sağlık hizmetleri başkanı değerli büyüğümüz Mehmet İlker ÜNAL

İznik Hilal Tur Hac ve umre bölge sorumlumuz ilçemizin sevilen simalarından Emekli imam Harun ÇAKMAK Hocamız ile birlikte İznik Müşküle köyün’ de evime ziyarette gelerek beni ve ailemi one’re etmişlerdir.

İznik Kaymakamımız Sayın Recai KARAL, İznik devlet Hastanesi Başhekimi Uzman DR Aybars ALEMDAROĞLU, İznik İyilik Sağlık hizmetleri başkanı değerli büyüğümüz Mehmet İlker ÜNAL ve Kıymetli HARUN HOCAMIZA Benim evime kadar gelip ziyaret etmelerinden dolayı Çok teşekkür eder, Allah’ım onlara da Kutsal topraklara gitmek nasip etsin diyerek mesleklerinde başarılarının devamını dileriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ