Demokrat Zafer

Alişan Özaydın’dan taze tekli ‘Bulut İle Ay Işığı’

“Bulut ile Ay ışığı” benim kişisel gelişim şarkım oldu. Umutsuzluğa kapıldığım bir dönemde köy evimde otururken gökyüzüne baktığımda gördüğüm yalnız bulut ve üzerine yansıyan ay ışığı bu şarkıdaki ilhamım oldu. O bulutun pusulası ay olmuştu. Bulut bana  zamanla değiştiğini ve ayın ışığı ile yolunu bir şekilde bulduğunu anlattı orada. Çoğu insanın bir hayalinin olmaması ve umutlarının git gide tükendiği bir dönemde yol gösterici olabileceğini düşünerek kişisel gelişim şarkısı olabileceğini düşündüm. Bana umut olan “Bulut ile Ay ışığı” benim gibi düşünen insanlara da olabilirdi.
İndirme Linkleri
•  Fotoğraflar  •  Basın Bülteni  •  Ses Dosyası  •  Klip  • Klip MXF
1987 İzmir Doğumlu olan Alişan Özaydın’ın, müziğe olan ilgisi dedesi sayesinde küçük yaşlarda başlamıştır. İlkokul sonlarına doğru Gitar ile tanışmış, sonrasında ana enstrümanı olmuştur. İlk canlı performansını Ortaokul dönemlerinde yapmaya başlamış, Lise dönemlerinde kendi grubunu kurmuştur. İzmir TRT Stajyer Radyo Ses Sanatçılığı sınavlarını kazanarak 1 yıl eğitim görmüştür. Üniversite için gittiği  Kıbrıs’ta 5 sene yaşayan Alişan Özaydın orada da grup müziği yaparak çeşitli festival, etkinlik ve mekanlarda performans sergilemiştir. Kardeşi ile pandemi dönemi kurmuş olduğu “Griiyyy” ile çeşitle mekanlarda canlı performanslar sergilemiş, pandemi döneminde sosyal medya kanallarında yaptığıkları paylaşımlar ile ilgi odağı olmuştur.

Kurumsal yaşamı bıraktıktan sonra ata toprağı Karaburun, Badembükü Ovasına dönen Alişan Özaydın 6 yıldır orada yaşamakta ve üretimlerine devam etmektedir. Aynı zamanda çiftçilik ve köyüne fayda sağlayacak projeler oluşturmaktadır.

Yaptığı sakin ve huzurlu şarkılar ile şarkılarında anlattığı hikayeler ile yaşamış olduğu kırsal hayatın izini taşımaktadır. Son zamanlarda yaptığı ortak çalışmalar ile de adından söz ettiren Alişan Özaydın, Gülşah Elikbank’ın ile birlikte “iyileşir mi Kalbim” ve “Hatırla” şarkılarını yayınlamıştır.
2022 yılında  Garaj Müzik ile başladığı solo kariyerinde sırasıyla, Baykuş, İyileşir mi Kalbim, Hatırla, Biliyorsun (Sezen Aksu Cover) ve son olarak “Bulut ile Ay ışığı” şarkısını dinleyicilere sunmuştur.

                                                                          
BULUT İLE AY IŞIĞI 

SÖZ&BESTE: ALİŞAN ÖZAYDIN
DÜZENLEME/ARANJE
TURHAN OĞUZHAN ATAY
ALİŞAN ÖZAYDIN

Gördün mü,
uçsuz bucaksız bir gökyüzü
İçinde bulutların yüzdüğü,
Savrulurcasına süzüldüğü

Sanki bir,
Deniz feneri gibi
Kaybolan bulutlara
Vuran şavkı

Ay ışığı,
Yeni de olsan
İçin de dolsa
Göster bana yolumu
Koydun mu,
Bulutların yerine kendini
Değiştin mi sende onlar gibi
Her şey gibi

Ay ışığı,
Yeni de olsan,
İçin de dolsa
Göster bana yolumu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ