Demokrat Zafer

CHP Keçiören ilçesinde Bir Adım Öne Geçti

CHP İçin İlk Başlarda Handikap Gibi Görülen Keçiören İlçe Belediye Başkanlığı Keçiören İlçesinin Belkide Ülke genelinde Parmakla Gösterilecek Bir Değişimi Sağlayacak Aday Mesut Özarslan ile Bir Adım Öne Geçmesi CHP’de Sevinçle Karşılanırken AK Parti İçin Kabus Oldu.

CHP Keçiören ilçesinde Bir Adım Öne Geçti
Sular duruldu,
Rüzgar tersine döndü,
Komplo teorileri kifayetsiz kaldı.
Mesut Özarslan CHP Keçiören Belediye Başkan adayı olarak bir adım öne geçti.
Yıllardır Turgut Altınok tarafından yönetilen Ankara Keçiören Belediye başkanlığı AK Partiden CHP ‘ye geçiyor.
Tıpkı AK Partinin Milliyetçi kökenden gelen Turgut Altınok ile uzun yıllar yönettiği Ankara Keçiören için CHP’nin aday gösterdiği yine bir milliyetçi adayı göstermesi sonucu ibre Keçiörende CHP lehine döndü.Aday gösterildiği andan itibaren AK Partinin adeta kabus yaşadığı “Keçiören elden gidiyor ” ifadeleri için halk ilk anda ne olduğunu anlamadığı bir ortam görüntüsü ile sosyal medya, medya ve görsel medyada üretilen ilginç çarpıtmaların tamamını çöpe atan CHP adayı Mesut Özarslan kararlı ve aklı başında söylemlerle halkın umudu haline geldi.


Keçiören halkına CHP adayı Mesut Özarslan’ın  inanılmaz bir performansı ile el değiştirerek çalışmaları AK Partinin adeta nefesini kesti.Sıradışı söylemleri ve duruşu ile Keçiören halkına güven veren Mesut Özarslan şimdiden ilçe halkının adeta gönlünde taht kurdu.

Belediyecilik olarak şimdiye kadar yapılan iyi projeleri sonuna kadar desteklediğini ifade ederken karalama politikası gütmeden sadece yapacakları projelerin elle tutulur olabildiğini ifade eden kendisine duruşu ve halk dili ile anlatımı önceleri handikap olarak CHP’den gelmesi konuşulurken bir çığ gibi halkın gün geçtikçe etrafında destek gruplarının oluşması Mesut Özarslan’ın gelişinin ayak sesleri olarak algılanmaya başladı.

Yıllarca AK Parti kontrolünde yönetilen Keçiören için iktidar elden çıkmasın diye ciddi bir mücadele içine girerken sakin ve kararlı bir duruş sergileyerek sadece belediyecilikte halkın menfaatlerini ön planda tutup halkın taleplerine yoğunlaşarak halk için proje üreteceklerini ifade eden Mesut Özarslan 31 Mart akşamı ipi göğüsleyecek aday olarak konuşulmaya başlanması Özarslan’ın bir adım önde olduğunu gösteriyor.

MESUT ÖZARSLAN KİMDİR?
Mesut Özarslan 1976 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. İlk, ortaöğretim ve liseyi Sivas’ta tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden tamamladı.
Mezun olması sonrasında ise yüksek lisansını aynı üniversitede tamamlayan Özarslan, akademik kadroda görev aldı.
Eylül 2002 tarihinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve (TOKİ) Altyapı ve Zemin Etüd Şube Müdürlüğü görevine başladı.
Başbakanlık Pakistan Deprem Bölgesi Koordinatörü olarak görev yaptıktan sonra kendi kurmuş olduğu Geolimit Mühendislik Anonim Şirketinin yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı.
27. dönem İYİ Parti Ankara milletvekili adayı olan Mesut Özarslan Aralık 2023’te İYİ Parti’den istifa ederek ABB Başkanı Mansur Yavaş ile hareket etmeye başladı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ