Demokrat Zafer

URBAN Care Twisted Curls Hibiscus & Shea Butter Serisi İle Gün Boyu Belirgin & Şeklini Koruyan Bukleler

Yeni nesil saç bakım markası URBAN Care’ın ‘’Sülfatsız’’ Twisted Curls Hibiscus & Shea Butter serisi ile gün boyu mükemmel buklelere sahip olabilirsiniz.

SAF SU KADAR TEMİZ ; YENİ MICELLAR SHAMPOO

Buklelerinizin ağırlaştığını hissediyorsanız bakımınıza URBAN Care Micellar Şampuan ile başlayabilirsiniz.

Saç ve saç derisini nazikçe, ağırlaştırmadan ve derinlemesine arındıran Sülfatsız formüllü Micellar Şampuan, saç derisindeki kir ve kalıntıları kusursuz şekilde arındırır. Hyaluronik Asit desteği sayesinde buklelerin ağırlaşmadan nemlenmesine, kırılmaların ve koparak dökülmelerin azalmasına yardımcı olur. Hibiscus Çiçeği ve Shea Yağı ile buklelerin elektriklenmesini azaltarak, parlaklık ve pürüzsüzlük sağlar. Micellar Şampuan yoğun köpük yapısıyla saç diplerinde oluşan kiri, yağı ve kalıntıları gidermek için adeta bir mıknatıs görevi görür. Özel geliştirilen formülünde bulunan salisilik asit ile kuruyan saç derisini nemlendirip, pul pul dökülen deriden kurtulmaya yardımcı olur. Derinlemesine temizlenmiş, dolgun ve sağlıklı görünen bukleler elde etmenizi destekler.

URBAN Care hakkında:

Kozmetik sektöründe yenilikçi kişisel bakım ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturan Selen Kozmetik’in bünyesinde 2013 yılından bu yana yer alan Urban Care, kişisel bakımına özen gösteren şehirli kadının yoğun yaşam içerisinde kullanabileceği pratik ve etkili, doğaya, hayvana saygılı ürünler sunan, vegan bir saç bakım markasıdır.

Başta Watsons, Gratis, Rossmann, Eve, Cosmetica gibi zincirler olmak üzere Migros, Carrefour gibi Ulusal marketler, Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi e ticaret satış noktaları, Getir, İste Gelsin gibi hızlı market kanalları ve kozmetik ürün satan perakende satış noktalarında tüketicilerle buluşan Urban Care, yılın en iyi şampuanı, yılın en iyi ürünü gibi tüketici oylamalarıyla belirlenen birçok kategoride ödüle layık görüldü.

15’e yakın ülkeye ihracatı bulunan markanın, E- ticaret kanalında çok önemli bir satış noktası olan Amazon ile İngiltere üzerinden 9 farklı Avrupa ülkesine de ürün satışı gerçekleştiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ