Demokrat Zafer

Bursamıza DEVA Olacağız!

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için vatandaş sandığa gitti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, Türkiye’de 50 milyondan fazla seçmen oy kullandı.

Yerel seçimlere Adalet Birlik Partisi, Adalet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Anadolu Birliği Partisi, Anavatan Partisi, Aydınlık Demokrasi Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Emek Partisi, Gelecek Partisi, Genç Parti, Güç Birliği Partisi, Halk ve Özgürlükler Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Hür Dava Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Milli Yol Partisi, Saadet Partisi, Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, Türkiye Komünist Partisi, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Yenilik Partisi, Yeni Türkiye Partisi, Zafer Partisi katıldı.

Alınan seçim sonuçları sonrası DEVA Parti İl Başkanı Tayfun Öztürk yayınladığı mesajda; ” Bursa’da gerçekleşen yerel seçimlerde halkın iradesi açık bir şekilde ortaya çıktı ve bu demokratik süreçte kazanan adayları DEVA Partisi’nin kadroları olarak tebrik ediyoruz. Yerel seçimler, demokrasinin en temel unsurlarından biri olan seçme ve seçilme hakkının en etkili şekilde kullanılmasını temsil eder. Bu nedenle, Bursa’daki bu seçim sonuçlarının, halkın iradesinin zaferi olduğunu gururla ifade ediyoruz. DEVA Partisi olarak, adil ve demokratik bir seçim sürecinin sonucunda halkımızın değişimi gerçekleştirmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bursa’nın geleceğini şekillendirecek olan bu önemli göreve layık görülen tüm adayları içtenlikle tebrik ediyoruz. Partiler üstü oluşan seçmen ittifakını bu seçimde gördük. Bundan sonraki süreçte dersimize daha çok çalışacak halkımızın huzur ve refahı için elimizden geleni yapacağız. Seçim terazisinde ilk kez tartılan partimize destek veren tüm seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bu seçimler, gelecek seçimlerin daha da demokratik, daha da adil bir ortamda gerçekleşeceğine olan inancımızı güçlendirmiştir. DEVA Partisi olarak, halkımızın desteğiyle daha iyi bir Bursa için çalışmaya ve şehrimizin refahı için çaba göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ