Demokrat Zafer

“Osmangazi, sanatın da sporun da kültürün de başkenti olacak”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Halk Buluşması’nda vatandaşları selamladı. Başkan Aydın, “Osmangazi, sanatın da sporun da kültürün de başkenti olacak” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın halkla buluştu
GÜRKAN DURAL / BURSADA BUGÜN

31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın, Timurtaşpaşa Meydanı’nda halkla buluştu.

Sahneye gelerek vatandaşları selamlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.

Gün içerisinde mazbatasını alan Başkan Aydın, şeffaf ve denetlenebilir bir anlayış ile yöneteceklerini kaydetti.

Başkan Aydın, “Büyük Önder ne diyordu? Zafer, zafere inananlarındır. Başarı ise, başarı diye yola çıkan, başarıya inanan insanlarındır. Bu başarı hepimizin, gençlerin, emeklilerin, başarıya inandığı için yılmadan sabah akşam çalışan tüm Osmangazi’nin zaferi. 22 yıldır haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe rağmen yılmadan bu düzeni değiştirmek için 31 Mart’ı sarı kart göstermek için fırsat bilen ve sandıkta gereğini yapan, ilk yapılacak seçimde de kırmızı kartı gösterecek yurttaşlarımızın başarısıdır. Ne kadar baskı olursa olsun, bu topraklar medeniyetin beşiği. Osmangazi, Türkiye’yi değiştirdi, Türkiye’yi kırmızıya boyadı. Asıl çalışmalarımız bundan sonra başlıyor. Omuzlarımızda yükün farkındayız. Yıpranmış bir belediye, bir halk var. Bu sorunları da sıkıntıları da hep birlikte aşacağız. Güzel günler göreceğiz. Bundan sonra Osmangazi’de sosyal hayat yok Nilüfer’e gidelim diyen gençlerimiz, Osmangazi sanatın da sporun da kültürün de başkenti olacak” ifadelerini kullandı.

YERELDE KAZANDIĞIMIZ BAŞARIYI GENELE TAŞIYACAĞIZ

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da yaptığı konuşmada, “Osmangazi’de, Bursa’da tarih yazdınız. Mimarları sizlersiniz. Gece gündüz demeden sokaklarda çalıştınız, kadınlarımızın yüreğine sağlık. Zafere inan insanlar, cesur ve kararlı olurlar, birlikte başardık. Yerelde kazandığımız başarıyı genele taşıyacağız” diye konuştu.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten de, “O kadar heyecanlıyız ki söyleyeceğimiz sözleri bile unutuyoruz. 31 Mart seçimlerinde iddiamız vardı. İnancımız tamdı. O inançla yola çıktık, sizlerin desteğiyle Bursa’da bir devrim yaptık” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Aydın ve beraberindeki heyet vatandaşları selamlayarak, coşkuya ortak oldu.

Başkan Aydın’ın ‘Halk Buluşması’ etkinliğinde Bursa’nın sevilen seslerinden Özgür Delibaş da özel bir konser verdi. İlk anlardan itibaren alanı dolduran vatandaşları şarkılarıyla coşturan Delibaş, yüksek enerjisiyle de dikkati çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ