Demokrat Zafer

Söz verdiğimiz gibi Mudanya’da CHP bayrağını indirmedik

Türkiye 2024 yerel seçimlerinde kazanan başkanlar, mazbatalarını almaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mudanya Belediye Başkanı seçilen Deniz Dalgıç’ın mazbata töreninin ardından devir teslim töreni ve basın açıklaması gerçekleşti.

Deniz Dalgıç mazbatasını aldı

Bursa’da CHP’den Mudanya Belediye Başkanı seçilen Deniz Dalgıç, Mudanya Adalet Sarayı önünde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Dalgıç, “Mazbatamızı aldık. Yolumuz açık olsun” ifadelerinde bulundu.

MUDANYA’DA DEVİR TESLİM

Cumhuriyet Halk Partisi‘nden Mudanya Belediye Başkanı seçilen Deniz Dalgıç‘ın mazbata töreninin ardından Mudanya Belediye binasında basın açıklaması gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen devir teslim törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat YeşiltaşCHP Bursa Milletvekili Kayıhan PalaCHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay önceki dönem Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz katılım gösterdi.

“MUDANYA’YI YİNE EMİN ELLERE TESLİM EDİYORUZ”

Önceki dönem Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “31 mart 2024 seçiminden sonra bütün Bursa gülümsüyor. Söz vermiştik, seçim akşamı Mütareke Meydanı’nda söz verdik; ’30 Mart 2014 akşamı güneş doğdu, bu güneş Cumhuriyet güneşi, bu güneş Mustafa Kemal’in güneşi’ demiştik. Bu güneş asla Mudanya’da sönmeyecek demiştik. Göreve gelen sevgili kardeşim Deniz Dalgıç, bu güneş asla batmayacak. Bir süreç yaşandı. Bu süreçle ilgili değerlendirmeleri, asla böyle ortamlarda yapmadığımı herkes bilir. Zaman ve mekanı vardır, her şey konuşulur. Bugün sevinçli olduğumuz bir gün. Söz verdiğimiz gibi Mudanya‘da CHP bayrağını indirmedik, yine emin ellere teslim ediyoruz. Mudanya’da yapılan ya da yapılmayan işlerin yüz katını yaptık. Pandemiye, darbeye, ekonomik krize rağmen Mudanya’da çok önemli işler yaptık. Bizim mottomuz temiz, ahlaklı belediyecilik. Dürüst olmak, sevilmek çok güzel bir şey. Bu güne kadar canım pahasına mücadele ettim. Hırsıza haramiye fırsat vermedim. Bu başarıları elde ederken üyesi olmaktan onur duyduğun örgütüme, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” açıklamalarında bulunarak yeni belediye başkanlarına başarılar diledi.

Türkyılmaz, “Bu AKP tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetimizin üzerine kurulmuş bir gecekondu. Onları sandığa gömerek AKP’yi de Türkiye Cumhuriyetimizin yaşadığı en kötü süreçle tarihe gömmüş olacağız” açıklamalarıyla sözlerini sonlandırdı.

“TEK DERDİMİZ MUDANYA’YI DAHA İLERİ GÖTÜRMEK”

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, ekip arkadaşlarına ve Hayri Türkyılmaz‘a teşekkür ederek söze başladı. Dalgıç, “Eminim herkesin çeşitli sebeplerle yaptığı ya da yapamadığı şeyleri olmuştur. Bizim hakkımız helaldir. Hayri Türkyılmaz’ın taleplerini milletvekilimiz Orhan Sarıbal bana iletti. Mudanyamızı korumak, bayrağı daha ileri götürmek üzere göreve talip olduk. Tek derdimiz Mudanya’yı daha ileri götürmek. Bizim kimsenin işiyle gücüyle derdimiz yok. Tek bir şey var, liyakat ve işi ehline yaptırmak, bunun için Mudanya’ya söz verdim. İşini hakkıyla yapan herkes başımızın üstündedir. Mudanya’nın yeşili, zeytini, inciri, tarımı bizimdir. Tarımı korumak, artırmak bizim projelerimiz arasındadır ve çok önemlidir. Korumak için sizlere tekrar söz veriyorum. Çok güzel kampanya ve seçim dönemi atlattık. Partimizdeki değişim insanımızdan da karşılık buldu. Seçim günü bütün haritayı kıpkırmızı yaptık. Biz bu sorumluluk için canla başla çalışacağız. Örgütümüzdeki kadınlarımız 30 binin üzerinde kapı çaldı. Bu başarıyı onlara borçluyuz. Gençlerimiz yeri geldi bayrak astılar, broşür dağıttılar. Mustafa Bozbey başkanıma hepimiz adına teşekkür ediyorum. Onunla birlikte çalışmak bana kısmet oldu. Mudanya için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“DENİZ DALGIÇ’LA MUDANYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa BozbeyHayri Türkyılmaz‘a emekleri için teşekkür ederek söze başladı. Bozbey, “Hayri Türkyılmaz‘la çalışmaya fırsatımız olmadı. Geçen seçilseydik birçok sorunu ortadan kaldırabilirdik. Şimdi Deniz Dalgıç’la birlikte Mudanya için çalışacağız. Herkes Bursa’nın değişimi konusunda katkı sağlayacağını söyledi. Oy veren ya da vermeyen herkese selam olsun. Çok çalışıp çok iş yapacağız. Başlıyoruz. Yapılmışların üzerine daha fazlasını koyma adına yola koyulacağız. Büyükşehirle kolkola girip Mudanyalılar’ı gülümseteceğiz” açıklamalarıyla Deniz Dalgıç‘a başarılar diledi.

“MUDANYA’DA CHP BAYRAĞI İLELEBET DALGALANMAYA DEVAM EDECEKTİR”

CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay, “Mudanya’da 10 yıldır iktidardayız. Sosyal belediyecilik adına çok projeye imza attık. Mazbatamızı aldık, eğlendik, birlikte Mudanya’yı daha ileri götürme adına daha iyi projelere büyükşehir belediyemizle beraber imza atma zamanıdır. Yolumuz açık ve aydın olsun. Mudanya’da CHP bayrağı, ilelebet dalgalanmaya devam edecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“BURSA’YI ASLA GERİ VERMEMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Bursa’da umudu tekrar yeşertip bayrağımızı Bursa Büyükşehir’de dalgalanmasına sebep olan yürekli insanlar hepinize selamlarımı gönderiyorum. O sokakta gece gündüz çalışan değerli insanlar, kadınlarımı, çocuklarımız hepinizin yüreğine sağlık. Bugün, bizde sizlerle birlikte Bursa’yı tekrar kurtarıp Cumhuriyet’in 100. Yılında, mücadele edenlerine ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e armağan ediyoruz. Bunun sürekliliğini getireceğiz. Her şeyin daha fazlasını yapacağız çünkü bizler başarılı olmak zorundayız. Bize güvenen insanlar bize sorumluluk verdi. Bursa’yı asla geri vermemek için çok çalışacağız. Belediyeyi kazanarak ülkenin iktidarını da alacağız. Bu çalışma azmimizi esirgemeden bu ülkeyi de kurtaracağız. İktidar baskısına rağmen boyun eğmediği için Hayri Türkyılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Herkes adil ve eşit bir şekilde yararlanacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ