Demokrat Zafer

SEVGİLİLER GÜNÜNDE “ÇİFT TERAPİSİ”NİN BİLETLERİ TÜKENDİ

BERFU YENENLER & ESER YENENLER SEVGİLİLER GÜNÜNÜ
SAHNEDE KUTLADI

ESER YENENLER’E 40. YAŞI İÇİN SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ PASTASI

SEVİLEN ÇİFTTEN ÖZEL BİR GÜNDE, ÖZEL BİR GÖSTERİ

Berfu Yenenler & Eser YenenlerBKM Organizasyonuyla bir yıldır kapalı gişe oynayan “Çift Terapisi” adlı gösteri ile, geçtiğimiz akşam (14 Şubat) Bostancı Gösteri Merkezi’nde salonu tıklım tıklım dolduran seyircisi ile sevgililer gününde bir araya geldi.

Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği gösterinin tüm biletleri tükendi!

Kendi aralarında ne kadar eğlendikleri her hallerinden belli olan Yenenler çiftinin, ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirci ile birlikte karar verdiği gösteride, çiftin ilk tanıştıkları andan günümüze kadar yaşadıkları birbirinden komik anılarını kendi üsluplarıyla paylaşmaları seyirciden tam not aldı. Her anı kahkahalarla geçen gösteride tüm salon kahkahalara boğuldu.

14 ŞUBAT’TA DOĞAN ESER YENENLER SAHNEDE PASTA KESTİ

Gösteri tarihi ile aynı gün -14 Şubat’ta – doğan Eser Yenenler, 40. yaş gününü Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde seyirci ile birlikte kutladı.

Her zaman sevilen çift olarak lanse edilen ve sempatik tavırlarıyla Türk seyircisinin gönlünde taht kuran Berfu Yenenler & Eser Yenenler çifti, en sevdikleri yer olan sahnede; seyirci ile birlikte Eser’in doğum gününü kutladı hem de sevgililer gününü biletleri tükenen çok özel bir gösteriyle taçlandırdı.

“ÇİFT TERAPİSİ” 26 ŞUBAT’TA ANKARA’DA

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadın da geri kalmayıp karşı ataklarla erkekleri nasıl delirtiyor ve ilişkiler nasıl çıkmaza giriyor… Herkesin kendinden özel bir şeyler bulduğu bu özel gösteri 26 Şubat’ta Ankara MEB Şura Salonu’nda.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ