Demokrat Zafer

Vosmer Otomotiv T200 Masters Tenis Turnuvası’nın Ana Sponsoru!

Vosmer T200 Masters Tenis Turnuvası Başladı!

Hizmette mükemmellik anlayışıyla otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Vosmer Otomotiv, yenilikçi, dinamik ve güvenilir bir marka olarak doğduğu şehir olan İzmir’e değer katmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Vosmer, 29 Mart – 7 Nisan tarihlerinde Kültürpark Tenis Spor Kulübü kortlarında düzenlenecek olan T200 Masters Tenis Turnuvası’nın ana sponsoru oldu. Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eryüksel, “Spora gönül vermiş ve hayatın her alanında İzmirlilere dokunan bir şirket olarak, İzmir’in en önemli spor müsabakalarından biri olan T200 Masters Tenis Turnuvası’na destek vermekten gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunan Vosmer Otomotiv, bir yandan sektördeki çalışmalarına hız verirken diğer taraftan da doğduğu şehir olan İzmir’e katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Vosmer Otomotiv, İzmir’in köklü kulüplerinden Kültürpark Tenis Spor Kulübü’nün en büyük etkinliği olan T200 Masters Tenis Turnuvası’na ismini vererek ana sponsor oldu.

Turnuva tarihinin en yüksek katılım sayısına ulaşıldı

Turnuva kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuşan Vosmer Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Eryüksel, “Vosmer Otomotiv olarak İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına yaklaşık 15 yıldır en kaliteli ve yenilikçi hizmeti sunuyoruz. Vosmer, sadece araç satışı veya satış sonrasında değil, hayatın her alanında İzmirlilere dokunan bir şirket olarak, İzmir’in en önemli spor müsabakalarından biri olan T200 Masters Tenis Turnuvası’nın ana sponsorluğuyla şehre katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu turnuvaya destek vermekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Turnuva kapsamında kaliteli ve heyecanlı müsabakalar izleyeceğimize inanıyoruz” dedi.

Kültürpark Tenis Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şener ise, “Vosmer Otomotiv’e Kültürpark Tenis Spor Kulübü’ne verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. 29 Mart – 7 Nisan tarihlerinde Kültürpark Tenis Spor Kulübü kortlarında gerçekleşecek olan turnuva 9 gün sürecek. Bir tanesi kapalı olmak üzere toplam 6 kortumuz turnuvaya açık olacak. Turnuvaya çok iyi bir katılım var. Teklerde 325, çiftlerde ise 90 sporcumuz kayıt yaptırdı. Bu rakamlar sezonun en yüksek rakamlarından birisi olacak. Turnuvamız her zaman olduğu gibi centilmence çok heyecanlı maçlara sahne olacak. Kültürpark Tenis Spor Kulübü ailesi olarak her zaman sizlerle birlikte olmaktan çok büyük gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ