Demokrat Zafer

Kalan alacaklarım için temlik koydurdum

Trabzon’dan gelen 20 milyonluk vadeli çeklerin kendisinde olduğunu belirten Emin Adanur, “Kalan alacaklarım için TFF’den gelecek gelirlere, Trabzonspor’dan gelecek 3 milyon lira şampiyonluk primi ve Bitci için temlik koydurdum. Temlik listesinde sıraya girdim” dedi.

Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yönetimin ekip lideri olan ve Trabzonspor’a satılan üç oyuncunun parasının gelmesinin ardından istifa ettiğini açıklayan 2. Başkan Emin Adanur, 40 milyon liralık alacağı için de temlik koydurduğunu söyledi. İnternet üzerinden yapılan bir yayında açıklamalarda bulunan Adanur, “Trabzon’dan gelen 20 milyonluk vadeli çekler alacağıma karşılık bende. Ayrıca kalan 40 milyon lira alacağım için de kulüp gelirlerine temlik koydurdum” dedi.

ÇEKLERİ ALDIM

Adanur şöyle konuştu: “Kulübe 63 milyon lira verdim. Ama şimdi ‘Trabzon’dan paraları aldı, kaçtı’ diyorlar. Ben Bursa’da yaşıyorum, bir yere kaçmadım. Pazar günü Eyüp maçı öncesinde otelde, hocalarımıza ‘artık tahtayı açacağım. Paraları ödeyeceğim’ dedim. 9 milyon nakit kulübe geldi; personelin maaşlarını (600 bin lira) ve doğalgazı ödedik. Bu paranın bir kısmı borç çeklerine ve bir kısmı da (4-5 milyon lira) yönetici alacaklarına ödendi. Kalan 10 ay taksitli 20 milyon liralık çekleri de aldım. Ama hâlâ kulüpten 40 milyon lira alacağım var.”

SIRAYA GİRDİM

“Tahtayı açmanın toplam bedeli ise 10 milyon lira. Divan Başkanımız Galip Sakder, bütün Bursa’nın önde gelenleriyle görüşüyor. Allah razı olsun. Şu an Hayrettin Başkan ve ekibi, kulübü rahatlatmak için çalışıyor. Kalan alacaklarım için TFF’den gelecek gelirlere, Trabzonspor’dan gelecek 3 milyon lira şampiyonluk primi ve Bitci için temlik koydurdum. Temlik listesinde sıraya girdim’ dedi.

PERTEV’LE ALİ AY TANIŞTIRDI

“Menajer Pertev’le benim tanışmama Ali Başkan vesile oldu. Çünkü, tahtada dosyası bulunan Stancu ve Latovlevici’nin menajeriymiş. Onlardan imza almak için Pertev’le tanıştık. Ama takımı Pertev’le beraber kurduğumuz iddiaları doğru değil! Ayrıca, Jorquera’yı ödemede gecikmemiz oldu ve gittiğini basından öğrendim. Sonuçta, maddi ve manevi olarak ben her zaman Bursaspor’un yanındayım.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ