Demokrat Zafer

TEŞEKKÜRLER ANADOLU MAHALLESİ..!!

2014 yılından bu yana Anadolu Mahallesi’ne güzel hizmetlerin gelmesinde ön ayak olan bu anlamda Bursa’mızın en azimli ve de başarılı  Muhtarları arasında yer alan Şaban Emin Durmaz muhtarımız pazar günkü seçimlerde Anadolu Mahallesinde yaşayan halkımızdan üçüncü kez güven oyu alarak muhtar seçildi.

*** Şaban Emin Durmaz Muhtarım, öncelikle bizleri, ekibimizi uzun bir aradan sonra tekrardan Anadolu Mahallesi muhtarlığında konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Her  geldiğimizde Anadolu Mahallesi’nin biraz daha güzelleştiğinin bizler de şahidiyiz.  Muhtarım iki dönemdir  gerçekten bir çok hizmetin gelmesi anlamında bayağı bir efor sarf ettiğinizin yakından tanığıyız. Biz  Anadolu Mahallesine  geldiğimizde burasını   tanıyamadık. Dokunuşlarınızla, çalışmalarınızla , getirdiğiniz hizmetler üçüncü  seçiminizden başarılı bir şekilde çıkmış olmanız  burada yaşayan insanlarımız tarafından da beğenildiğiniz anlamına geliyor. Bu anlamda bizlere neler söylersiniz. Sonrasında da sizi  biz yakından tanıyoruz ama kısaca  sizi tanıyarak devam edelim röportajımıza.

KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ..!!

—-Anadolu Mahallemize   gelmiş olmanızdan dolayı ben de size teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle bana destek olan olmayan bütün halkımıza buradan teşekkür etmek istiyorum tekrardan güvenerek beni üçüncü kez  muhtar olarak seçtiler. Tabii burada 10  yılda ortaya koyduğumuz performans, getirdiğimiz hizmetler anlamında da burada yaşayan insanlarımızdan güven oyu almak bizleri ziyadesiyle memnun etti bundan sonra da inşallah kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz.

İŞTE MUHTAR ,İŞTE HİZMET ŞABAN EMİN DURMAZ..!!

—-  Ben Şaban Emin Durmaz 1962 Aydın-Akça kasabasında Bulgaristan göçmeni anne babadan dünyaya geldim.1970 yılından bu yana Anadolu Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Sanat Okulu motor bölümü mezunuyum. Esnaflıktan emekliyim. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2014 yılında bu yana Anadolu Mahallesi Muhtarlığı görevini ifa etmekteyim. Sağ olsunlar Anadolu Mahallesi’nde yaşayan değerli insanlarımız 2014’te ve sonrasındaki 2019 seçimlerinde beni destekleyerek mahallemizde Muhtar olmamı sağladılar onlara buradan tekrardan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yani şurada birkaç gün kalmış olan seçimlerde mahalli idareler seçimlerinde muhtarlık görevine yeniden adayım. Bu anlamda Anadolu Mahallesi’nde yaşayan Mahalle sakinlerimizden desteklerini bekliyorum.

MİLLET BAHÇESİ,MUHTARLIK BİNASI..!!

**** Şaban Emin Durmaz Muhtarım. Peki bu 10 yıllık süreçte gördüğümüz kadarıyla Anadolu mahallesinde de büyük bir değişim olmuş.İsterseniz O gelen hizmetlerden bahsedelim şimdi de.

—- Elbette, Muhtar olduğum 2014 yılından beri günlük muhtarlık hizmetlerimizin yanında yaptığımız güzel ,büyük projelerden mahallemize değer katan birçok projemizden sizlere bahsetmek isterim.

*** Uzun yıllar büyük sorunlar sıkıntılar yaşanmış olan Doğu Garajı’nın yerine içerisinde Kütüphanesi çocuk parkı ve dinlenme yerleri de bulunan millet bahçesini mahallemize kazandırdık.Millet bahçesi gerçekten mahallemize büyük değer kattı sadece Mahallemizden gelen insanlar değil çevre mahallelerden gelen insanlarımız aileler de buraya gelerek güzel vakit geçiriyorlar. Bu anlamda bu durum bizleri de ziyadesiyle memnun etmekte.

DOĞU GARAJINI  SIKINTI OLMAKTAN ÇIKARTTIK..!!

*** Mahallemizde bulunan Okulumuzu yıktırarak yerine Bursa’mızın ve ülkemizin gerçeği olan depreme dayanıklı yeni binasını yaptırdık, çocuklarımızın ve böylelikle ailelerimizin hizmetine sunmuş olduk gerçekten bu durum çok büyük bir eksiklikti ve bu duruma da böyle de güzel bir çözüm bulmuş olduk.

*** Dönemimizdeki en büyük hizmetlerin başında da yine muhtarlık hizmet binasının hizmete açılmış olması oldu. Burası  Mahalle Muhtarlığı, kadınlarımıza yönelik dikiş kursu ve çocuklarımıza kreş olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Bu anlamda verilen bu hizmet halkımız üzerinde  çok olumlu etkileri olmuştur.Bu güzel hizmetler bundan sonrada güzel bir şekilde devam edecek.

ANADOLU MAHALLESİ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR..!!

*** Atıl durumda bulunan Mümin Cambaz binası güçlendirilmesi yapılarak İlçe Tarım Müdürlüğü’nün hizmetine verilmiştir .Bu binada çalışmalar devam etmekle birlikte kısa bir süre sonra hizmete başlayacaktır.

*** Bu süreçte eskimiş asfaltlarımızı yeniden yaptırmaya başladık mevsim şartları müsaade ettiği sürece kalan sokaklarımızın da asfaltlanmasına devam edilecektir.

Bu gelen hizmetlerimizin yanı sıra yine Kültür Gezileri kapsamında mahallemizde yaşayan insanlarımızın bu gezilerimize katılımlarını sağladık. İnşallah bu tür kültür gezilerimiz bundan sonrada devam edecek.

***** Şaban Emin Durmaz Muhtarım Şimdi de gelelim isterseniz sizin bu yeni dönemde en büyük destekçileriniz azalarınıza.?

AZALARIMIZLA BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER GETİRECEĞİZ..!!

— Azalarımız Ahmet Öztürk, İsmail Şen, İsmail Hakkı Çakır, Sabri Buldağ, Salim Özdemir, Emin Vatansever, Alaaddin Erdi Ve İsmail Şensöz’den ibarettir.

*** Şaban Emin Durmaz Muhtarım, yavaş yavaş da röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.Son olarak buradan Anadolu Mahallesi’nde yaşayan insanlarımıza ne gibi mesajlar vermek istersiniz neler söylemek istersiniz?

****Yaptıklarımız yapacağımızın teminatıdır.Mahallemize aza arkadaşlarımızla birlikte  en iyi hizmetin gelmesi ile ilgili çalışmalar ortaya koyuyoruz.Kimseyi ayırt etmiyoruz,herkese eşit mesafrdeyiz.

HERKESİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLAMAK İSTİYORUM..!!

Değerli halkımızda bunun farkında beni ,ekibimizi tekrardan seçmiş olmalarından dolayı ben hepsine tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum.Geçen  dönemimizde biliyorsunuz pandemi sürecide yaşadık, bu yeni dönemde inşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek kaldığımız yerden devam edeceğiz. Son olarak ben başta Anadolu Mahallesinde yaşayan insanlarımız olmak üzere herkese Yıldırım’da  yaşayan Bursa’da yaşayan ülke genelinde yaşayan herkese ,tüm insanlarımıza  Anadolu Mahallesinden  sevgilerimi, selamlarımı gönderiyorum, hayırlı Ramazanlar demek istiyorum, ayrıca Ramazan Bayramı’na da çok az sayılı günler kaldı herkesin bayramını da şimdiden kutlamak istiyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

ŞABAN EMİN DURMAZ MUHTAR “DURMADAN ÇALIŞIYOR”..!!

10 yıllık süreçte uzun yıllar sıkıntılar yaşanan Doğu garajının yerine içerisinde Kütüphanesi çocuk parkı ve dinlenme yerleri bulunan millet bahçesinin kazanılmasında ön ayak olan bunun yanı sıra Okulun yıkılarak Depreme dayanıklı yeni binasına kavuşmasında da büyük pay sahibi olan muhtarlık hizmet binasından Mümin Cambaz binasının yenilenme çalışmalarına eskimiş asfaltların yeniden yapımından rutin muhtarlık işlerine kadar birçok görevi başarıyla yerine getirmiş olan bu anlamda Bursa’mızın en başarılı Muhtarları arasında kendine yer edinen değerli muhtarımız Şaban Emin Durmaz’a üçüncü döneminde çok daha güzel hizmetleri Anadolu Mahallesine getireceğinden şüphemiz yok demek istiyoruz ve başarılar diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ