Demokrat Zafer

ALPER, taze yeni teklisi’ Aşkımıza’ ile iddiasını kaldığı yerden devam ettiriyor.

ALPER’DEN TAZE YENİ BİR TEKLİ ‘AŞKIMIZA’

‘Bal ve ‘İki Gözüm’ şarkıları ile yeni nesil alternatif pop’un yükselen isimlerinden Alper, Garaj Müzik etiketli yeni teklisi ‘Aşkımıza’ yı 6 Ekim Perşembe video klibiyle tüm dijital platformlarda yayınlayacak. Söz ve müziği Alper’e ait şarkının düzenlemesi Said Haniyani imzasını taşıyor. Şarkı dans ettiren melodik yapısı ile Eylül’ün ince hüznünü barındırıyor.

Kendi yazdığı şarkılarla daha çok adını duyurmaya başlayan Alper, yüksek enerjili pop akımlarının haricinde sakin sularda yüzen ama dinamiği fazla ve güçlü bestelerini yen yeni yayıncılık anlayışı içinde sunmaya devam edecek.

Alper, hem popüler kültüre bu kadar yakın kalıp hem de ortaya kaliteli prodüksiyonlar çıkararak ilerleyen yıllarda daha da güçlü işlere imza atacağının sinyallerini veriyor.

BİYOGRAFİ

Almanya’da dünyaya geldi. Müziğe olan ilgisi, çocuk yaşlarımda elime bir yumak ipi mikrofon sanıp onunla ailesine şarkı söylediğinde farketti.

Daha sonra bir mekanda müzik yapan arkadaşının sahneye davet edip şarkı söylemesiyle müzikal yolculuğu başlamış oldu.

Türk sanat müziğine olan ilgisi korolarda şarkı söylemesiyle devam etti. Almanya’daki korolarda birçok konserde şarkılar söyledi. Sahne almaya başladığı yıllarda yurtdışına gelen sanatçılardan önce sahne alarak tecrübesini arttırdı. Kendi şarkılarını yapmalıyım düşüncesi sarmaya başladıktan sonra, kendi iç dünyasını daha çok dinlemeye başlayarak yazmaya ve bestelemeye vakit ayırmaya başladı.

Müziğin dışında ilgi alanlarım futbol ve sinema. Bal ve İki Gözüm şarkılarını yayımladı. Aynı zamanda Almanya’da bir temizlik şirketinin de sahibi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ