Demokrat Zafer

Humm Organic’ten yılbaşı sofranıza 5 yeni lezzet

Küçükten büyüğe herkes için sağlıklı, lezzetli ve organik atıştırmalıklar üreten Humm Organic, yeni yılı beş yeni lezzetle karşılıyor. Zeytinli grissini, çilekli yulaf bar, kakaolu fındıklı kek, muzlu kek ve havuçlu tarçınlı kek, yılbaşı sofralarına renk katacak vegan ve glütensiz yeni tatlar.

Humm Organic; küçükten büyüğe herkesin damak zevkine uygun sağlıklı atıştırmalıklarını, keşfedilecek yepyeni lezzetlerle çeşitlendirmeye devam ediyor. Kurabiye, meyve lokumu, kraker, bar, kek, grissini, atıştırmalık puf ve kahvaltılık gevrek olmak üzere 8 ana gruptan oluşan sağlıklı atıştırmalıklara eklenen 5 yeni lezzet; zeytinli grissini, çilekli yulaf bar, glütensiz kakaolu fındıklı kek, glütensiz muzlu kek ve glütensiz havuçlu tarçınlı kek. %100 organik bu lezzetlerin tümü vegan.

Humm Organic’in organik ve sağlıklı yeni nesil atıştırmalıkları; güne sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenler, ara öğünlerinde farklılık arayanlar, spor yapanlar, vejetaryen beslenenler ve formuna dikkat edenler için keşfedilmeye değer.

Yüksek besin değerine sahip, sağlıklı ve aynı zamanda son derece lezzetli, her damak tadına uygun çeşit çeşit Humm Organic’ler, renkli yılbaşı sofranıza da keyif katacak.

https://www.humm.com.tr/

Humm Organic Hakkında: Humm Organic, 2017 yılında her biri kendi mesleğinde başarılı üç annenin kendi deneyimlerinden yola çıkarak, çocukların sağlıklı beslenmelerine katkı sağlamak misyonuyla kuruldu. Nitelikli beslenmenin yaygınlaşması adına attığı doğru adımlarla bugün, küçükten büyüğe herkes için %100 organik, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar sunan marka,  kuruluşundan bu yana 5 kattan fazla büyüyerek organik atıştırmalık pazarının lider markaları arasına girmiştir. Sürdürülebilir organik tarımı ve üretimi destekleyen, içeriğinde hiçbir katkı maddesi, koruyucu, renklendirici ve ilave şeker içermeyen “Temiz Reçete”li Humm Organic ürünleri; kurabiye, kraker, bar, kek, meyve lokumu, puf ve kahvaltılık gevrek çeşitlerinden oluşan

20’ye yakın farklı lezzeti, glütensiz ve vegan seçenekleriyle Türkiye genelinde binlerce satış noktasında tüketicilerle buluşmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ