Demokrat Zafer

BASINA KARŞI YAPILAN BASKI VE OPERASYONLARI GÖRÜYORUZ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, memleketi Gaziantep’te basın açıklaması yaptı.

BASINA KARŞI YAPILAN BASKI VE OPERASYONLARI GÖRÜYORUZ
‘’Osmaniye basını baskı ve yıldırma operasyonları karşısında ağır şekilde korkutulmuş Yerel basına yönelik aynı baskı operasyonlarını Gaziantep’te de görüyoruz. Bu dönem geçecek. Bu dönem aşılıp Türkiye’de hukuk devleti kurulduğu zaman mahkemelerde bugün yapmış oldukları yolsuzlukların, işlemiş oldukları suçların bedelini, hukuk önünde ödeyecekler. Biz Zafer Partisi olarak hem Gazianteplilere hem de Türk kamuoyuna bu konuda söz veriyoruz.’’ dedi
‘‘Suriyelilere vatandaşlık vermeye bütün gücüyle devam ederken, Sarı Muhalefet bu konuda iktidarın suç ortaklığını susarak yaparken, Zafer Partisi’nin kurulması ile beraber Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, İstanbul, İzmir halkının, özetle Türk halkının sığınmacılar dönsün şeklindeki iradesi Türk siyasetine taşındı. O günden bu yana Erdoğan, ben bir milyon Suriyeliyi yollayacağım, Kılıçdaroğlu, biz de davul zurnayla AB’den fon bulup yollayacağız. Meral Akşener de biz de yollamayı düşünüyoruz diye ortaya çıktılar ancak Türk halkı bunların samimiyetsizliğinin farkında. Tüm Türk halkı biliyor ki sığınmacıları vatanlarına yollayabilecek bir tek parti var o da Zafer Partisidir ve bu konuda programı, iradesi, kararlılığı olan bir partiyiz. Eğer Zafer Partisi Türk milletinin iradesini siyasete taşımasıydı ne Erdoğan yalandan ben bir milyon Suriyelileri yolluyorum derdi, ne de bugün K. Kılıçdaroğlu, M. Akşener sığınmacı meselesini gündemlerine alırlardı. Türk milletinin Saray ve Sarı Muhalefet tarafından kandırılmasını, onlara yalan söylenmesini bütün gücümüzle engelleyeceğiz. Söz veriyoruz.’’ ifadesinde bulundu.

Rus Ruleti Mi Oynuyorlar?

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a gazeteci tarafından sorulan ‘’Erken seçim öngörüyor musunuz?’’ sorusuna istianeden Özdağ söyle cevap verdi.

‘’Normal şartlarda bir erken genel seçim gözükmüyor. Çünkü erken seçim için karar alındığı takdirde eski yasayla seçime gidilmesi gerekecek. Bu da iktidar blok ’unun hiç işine gelmiyor onun için de zaten yasayı değiştirdiler. Şu an iktidar blokunun toplam oyu %36-38 bandında ve böyle bir ortamda ekonomi daha da kötüye giderken %13 oy artışı hiç mümkün değil. Bir intihar operasyonu yaparlar mı, Rus ruleti oynarlar mı? Onu da hep birlikte göreceğiz.’’ diye belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ