Demokrat Zafer

Çocuklar Bayramın Tadını Kinder Joy’un 80’den Fazla Yeni Oyuncağı ile Çıkarıyor

Nefis sütlü kakaolu krema ve çıtır gofret toplarının eşsiz uyumuyla birlikte 80’den fazla oyuncağıyla yeni Kinder Joy, bu bayramda da çocukların mutluluğuna mutluluk katıyor.

Kinder Joy bu bayramda da içimizdeki ve etrafımızdaki çocukların en mutlu anlarına eşlik etmeye devam ediyor. Çocuklar bu bayramda Kinder Joy’un nefis sütlü kakaolu krema ve çıtır gofret toplarının lezzetiyle birlikte 80’den fazla oyuncağı ile hayal güçlerini harekete geçiriyor. Şimdi Dünyaca ünlü Natoons Hayvanları Koleksiyonunun da eklenmesiyle çocuklar hayvanlar alemini eğlenerek keşfediyor.

Bugünün mutlu çocuklarının yarının iyi yetişkinleri olacağına inanan Kinder, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nı “Mutlu Bayramlar, Mutlu Çocuklar” sloganıyla kutluyor. Renkli ambalajlarıyla çocukların bayramına renk katıyor. Bu küçük keyifli dokunuşların ailecek büyük keyiflere dönüştürülebilmesi için Applaydu uygulamasını sunuyor. Applaydu uygulaması, dijitale taşınan Kinder Joy oyuncaklarıyla ailelerin keyifli anlar yaşamasını sağlıyor.

Bir tarafı eğlenceli sürprizli, bir tarafı eşsiz lezzetli Kinder Joy ile bu bayram kapılar eğlenceye açılıyor. Ayrıca, Bayrama özel olarak üretilen ve ilgiyle beklenen Kinder Surprise Maxi ve yarım metre uzunluğundaki Kinder Çikolata ile çocuklar bayramın en mutlu anlarını yaşayacak, büyükler de en sevilen olmanın keyfine varacak.


Kinder Hakkında

Kinder’in öyküsü 1968 yılında, İtalya’nın küçük bir kasabasında, Alba’da başladı.

Michele Ferrero, bugün bildiğimiz Kinder markasına dönüşecek olan yürekten, şahane bir fikir geliştirdi: çocukların keyif alabileceği bir ürün fikri. Böylece, Kinder Çikolata’nın hikayesi başlamış oldu.

Parlak bir geçmişle daha da parlak bir geleceğe doğru yol alan Kinder, küresel çapta büyüdü ve dünyanın dört bir yanına yayıldı. Her geçen yıl dünyanın her köşesinde yeni Kinder ürünlerine tanıklık edildi ve sihirli fikirler birbirini izledi.

Kinder Joy yumurtası, çocukları ve ebeveynleri birlikte oynamaya teşvik eden eğitici oyuncaklarla dolu bir dünyanın kapılarını açtı. Kinder, ortak oyun anları aracılığıyla neşeli büyümeyi teşvik edebilecek oyuncaklar tasarlamak için çocuk gelişimi uzmanlarıyla birlikte çalışıyor.


 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ