Demokrat Zafer

Trabzon’un yeni buluşma noktası Starbucks

Trabzon’un yeni buluşma noktası Starbucks 
Dünyada kahve kültürünün yaygınlaşmasında öncü olan ve ülkemizdeki faaliyetlerine 2003’te açtığı ilk şubesiyle başlayan kahve markası Starbucks, yeni mağazasını 2 Nisan’da Forum Trabzon AVM’de açtı. Türkiye’deki 20 yıllık yolculuğunu farklı lokasyonlardaki mağaza açılışlarıyla devam ettiren Starbucks, Trabzon’daki yeni adresi ile mağaza sayısına bir yenisini daha ekliyor.

Trabzon’da uzun süredir beklenen kahve markası, misafirlerinin damak zevkine hitap edecek geniş içecek, yiyecek menüsü ve birbirinden farklı tasarımlara sahip kupa, termos koleksiyonlarını yeni şubesiyle birlikte Trabzonluların beğenisine sunuyor.

Marka, açılışa özel üç gün boyunca 1 içecek alan misafirlerine 1 içecek hediyesinin yanı sıra, üç gün boyunca Trabzonspor’un renkleriyle uyumlu termosu 1.199TL yerine 599 TL’den satışa sunacak. Yeni lokasyonunda yeni misafirleriyle buluşan kahve markası Starbucks Mobil Uygulamasını ilk defa indiren ve 200 TL tutarında ilk bakiye yüklemesini yapan misafirlerini de 15 yıldız yani 1 Tall boy içecek hediyesiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Trabzona özel Starbucks, 2 Nisan’dan itibaren Forum Trabzon AVM’deki yeni mağazasında kahve severlerin yeni buluşma noktalarından biri olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ