Demokrat Zafer

SushiCo Bursa’da İkinci Şubesini Açıyor

Yıllardır Uzak Doğu lezzetlerini sevenleriyle buluşturan SushiCo, özgün atmosferini modern ve şık bir şekilde yansıtacak şubelerine bir yenisini daha ekliyor. Şubeleşme stratejisinde hızlı adımlarla ilerleyen restoran zinciri Nisan ayında Bursa Özlüce’de yeni şubesini açıyor.

1997 yılından bu yana Türkiye’de Uzak Doğu mutfağının öncüsü olarak hizmet veren SushiCo, herkesi yenilikçi lezzetleriyle buluşturmaya devam ediyor. Hem yurt içinde hem yurt dışında geniş bir coğrafyada hizmet veren restoran zinciri lezzet meraklılarını sadece Uzak Doğu lezzetleriyle buluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda genç tüketicilerin kültürel çeşitlilik arayışlarına da cevap veriyor. SushiCo’nun şubeleşme rotasında ikinci kez Bursa yer alıyor. Nisan ayında Bursa Özlüce’de yeni şubesini açacak olan marka toplamda 62 şubeye ulaşıyor. SushiCo Özlüce şubesinde de her şubesinde olduğu gibi Japon mimarisi esintili sade ve dingin ambiansını eşsiz bir gastronomi deneyimine dönüştürmeye hazırlanıyor.

Her şubesinde aynı lezzet deneyimini sunmayı ilke edinen SushiCo, Bursa Özlüce’de açılacak olan şubesinde sushi dışında Çin, Kore ve Tay mutfağından et ve tavuk lezzetleri ile özel bir yelpazeyi de Bursalıların beğenisine sunacak.

SushiCo’nun Uzak Doğu’nun 4 büyük mutfağını kapsayan geniş menüsü, her restoranında orijinal reçetelerine sadık kalan eşsiz lezzet anlayışı ve kaliteden ödün vermeyen bakış açısı damaklarda unutulmaz anlar bırakıyor.

Nisan ayında gerçekleşecek açılışta Bursalı Uzak Doğu mutfağı severler çeşitli sürprizlerle karşılanacak. SushiCo, Uzak Doğu esintileri içinde lezzetli bir yolculuğa çıkmak isteyen herkesi Nisan ayında Özlüce açılacak yeni restoranına davet ediyor.

SushiCo Hakkında

SushiCo, 1997 yılından bu yana Türkiye’de Uzak Doğu mutfağının öncüsü olarak hizmet vermektedir. Çin, Japon ve Thai lezzetlerini kapsayan zengin menüsüyle dikkat çeken SushiCo, özel Sushi Roll’ları, Zencefil Soslu Çıtır Tavuk, Çıtır Patlıcanlı Dana Eti gibi benzersiz tatları ile müşterilerine unutulmaz bir yeme deneyimi sunmaktadır. İstanbul’dan Antalya’ya, İzmir’den Ankara’ya ve uluslararası alanda Üsküp, Girne, Priştine gibi şehirlere kadar geniş bir coğrafyada hizmet veren SushiCo, kalitesinden ödün vermeden Uzakdoğu mutfağının en iyi örneklerini sunmaya devam ediyor. Her bir şubesi, eşsiz tatlarının yanı sıra samimi ve konforlu atmosferi ile de SushiCo’yu tercih edenleri ağırlıyor, onlara sadece bir yemek değil, aynı zamanda kültürler arası bir yolculuk deneyimi sunuyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ