Demokrat Zafer

ÇATSANDER; Çataltepe’de Esnafın Sorununu Çözmek İçin Daha Ne Yapalım!

Hayalleri 2007’de başlayan, 2008’de filizlenen Bursa’da 2011 yılında Kestel ilçesi Çataltepe bölgesinde yapımına başlanan ve ilerleyen süreçte yarıda kalan sanayi sitesi projesi mağdurları, haklarını aramak ve bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar için temaslarını Ankara’da sıklaştırdı. 3 bin esnafın mağdur olduğu proje için konu yargıya taşındı. Son gelişmeleri milletvekilleri ile paylaşmak üzere ÇATSANDER Başkanvekili ve Dokumacılar Odası Başkanı Aydın Çitil hazırlattığı dosyayı Bursa Milletvekilleri Fevzi Zırhlıoğlu, Hasan Öztürk ve Prof. Dr. Kayıhan Pala’ya götürerek paylaştı. Bursa Milletvekilleri Zırhlıoğlu, Öztürk ve Pala konuyu takip edeceklerini ve inceleyeceklerini belirtti.

ÇATSANDER Başkanvekili ve Dokumacılar Odası Başkanı Aydın Çitil; “Nefesimiz yettiği kadarıyla konuyu her platformda anlatmaya derdimize çare bulmaya çalışıyoruz. Çataltepe için iktidarın biz esnafa çözüm noktasında verdiği ağır sözler var. Biz bunun gerçekleşmesini istiyoruz. TOKİ bu işten çekildikten hemen sonra gerçekleşen hukuki anlamda atılan yolların hemen hemen tamamında usule uygun olmayan bazı durumlar var. Biz o nedenle esnafı yönlendirerek hukuk yoluna başvurduk. Çataltepe’de düğümlenen sorunları çözmek 21 yıllık iktidarın boynunun borcudur. Biz bunun için buradayız!” dedi.

Çitil daha sonra tekstilde yaşanan “Usulsüz Olarak İthal Edilen Çin Meşeli Kumaş ve Nice Kodlarındaki Karışıklık” ile ilgili Ticaret Bakanlığı’nda bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ