Demokrat Zafer

Sen Kimsin!

“Gündem değiştirme, basiretsizliğinin üstünü örtme çabalarını anlıyorum. Sürekli ‘’hizmet’’ diyerek kime ne mesaj verdiğini bilmiyorum ancak keşke eğitimden, sağlıktan masallar anlatacağına kendi görev alanın ile ilgili yaptıklarından bahsedebilseydin.” İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya, belediye başkanını topa tuttu!

Başkan Kaya; “Orhangazi’nin göbeğinde Meydan Çay Bahçelerinde garsonluk yaparak ekmeğinin derdinde olan Bülent kardeşimizi kolunu kıvırarak çay ocağının içine sokmak, insanlar araya girmese darp etmeye kalkmak ancak sana yakışır.

Üslubumuzu beğenmemişsin çok ta üzülmedim neticede kararı kıymetli Orhangazi kamuoyu verecektir. Konuşmayı bilmediğimizi söylemişsin ayıp değil bilmediğimizi öğreniriz. 23 Nisan kutlama mesajını kağıttan okuyan usta bir konuşmacı olarak kendine güveniyorsan buyur birlikte Orhangazi’lilerin huzuruna çıkalım. Kur meydana kürsüyü dertlerimizi anlatalım.

Söz sadece Orhangazi’yi konuşacağız. Hangi hastanenin kapasitesini artırdığını, yaptırdığın yolları okulları anlatırsın. Sattığın gayrimenkulleri, verdiğin seçim taahhütlerini, yaptığın tasarrufları, belediyede işe aldığın partili yakınlarını anlatırsın. Yetkilerini kime nasıl devretmeye çalıştığını anlatırsın. Orhangazi Belediye başkanı olarak senin tabirinle milletin belediye başkanı olarak 1/25000 planlarında Orhangazi’nin bir çok eksiği var iken neden sadece Göl yolundaki arsaların ticari arsaya dönüştürülmesi için başvuru yaptığını anlatırsın.

Biz konuşmayı bilmiyoruz ya, sadece konuşacağız tabi sen sinirlerine hakim olabilirsen.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ