Demokrat Zafer

“Dünya Küçülürken Bizde Üzerimize Düşen Görevi Gerçekleştireceğiz.”

Her yıl artan ekonomi hacmine rağmen kadınların ekonomik özgürlüğüne kavuşamadığını belirten Dünya İş Plartformu Genel Başkan Yardımcısı Lale Küçük; “Türkiye’nin her ilinde Dünya İş Platformu şubesi ve bu şubelere ait birçok iş geliştirme grubu ile yüzlerce iş sahibine yer vererek işlerini geliştirme fırsatı sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yurt dışı faaliyetlerini sürdüren özellikle bulundukları ülkede büyümekte olan girişimci kuruluşlar başta olmak üzere onların bağlı bulunduğu ya da içerisinde yer aldıkları diğer iş adamları dernekleri ile ihracatı destekleyici ortak çalışmalarda bulunmak ve ülkeye daha çok döviz girdisini sağlamak hedeflerimiz arasında.” Dedi.

DÜNYA ÇAPINDA İVEDİ TİCARET HEDEFİMİZ!

Küçük; “Her yıl yurdumuzun bir köşesinde iş insanlarının sıkıntılarını dinliyoruz. Amacımız; KOBİ’leri geliştirmek, istihdamı artırmak, uluslararası pazarlara yayılmalarını sağlayacak, yurt dışı faaliyetlerini sürdüren girişimci kuruluşlar ve kadın istihdamını da önemseyerek birçok kadın girişimci ile birlikte yatırım projeleri hazırlayarak, üretici ve tüketici arasında iç ve dış pazarlara yayılabileceği bir alışveriş ağı kurmayı amaçlamaktadır. Sanayici ve iş insanlarının sorunlarına sahip çıkıyor, toplumdaki girişimci niteliklerini geliştirmek üzere bağımsız bir platformda, temsil tabanı geniş, güçlü bir birliktelik sağlayarak üyeler arasında dostluk ve dayanışma ruhunun daim olduğu, Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren işletmeler arasındaki ticareti geliştirmeyi hedeflemektedir.” Dedi.

KOMİSYON ALMADAN İŞ AKİTLERİNİ NAKTE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ…

Küçük; “Sanayi şirketlerinin sorunlarının çözümü için fikir alışverişinde bulunmak, projeler üretmek, gerekli mercilerle çözüm için iş birliği içine girmek, üyeler arasında dostluk ve dayanışma ruhunu geliştirmek, Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren işletmeler arasındaki ticari işbirliklerini desteklemek, üyelerimizin ihracat yapmasını ya da ihracat hacimlerini artırmasını sağlamak için çalışmalar yapmak. İş gezileri düzenlemek, kalifiye eleman ihtiyacının çözümü için İŞKUR, MEB, meslek liseleri ve üniversiteler ile işbirliği içine girmek, mevzuat ve yasa değişikleri konusunda üyelerimizi bilgilendirmek, sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek ve paydaşı olmak. En büyük amaçlarımızdan birisi bir araya getirdiğimiz iş insanlarımızdan herhangi bir komisyon almadan ticaret yapmalarını sağlamak. Bunu yaparken kadın istihdamına zerre de olsa katkıda bulunmak. Hepimiz birbirimizin ücretsiz pazarlamacılarıyız. Etrafımızdaki networklerimizi birbirimize açarak daha çok iş geliştirmeye, ticaret yapmaya, hacimlerimizi büyütmeye ve ülkemize istihdam sağlamaya çalışmaktayız. Toplantımıza katılım gösteren değerli siyasetçilerimize ve iş insanlarımıza çözüm ortaklığında bizlere yardımcı oldukları için teşekkür ederim. 16 eylülde yeni bir toplantıya kucak açıyoruz. İstanbul Ümraniye Hilton ‘da yapacağımız toplantımızda SEZAR firmasının ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğe sizleri de aramızda görmek isteriz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ