Demokrat Zafer

BODRUM’DA SUSHI KEYFİNİ MİNAMİ’DE YAŞAYIN MİNAMİ, 15 MAYIS’TA KAPILARINI AÇIYOR

Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alan ve üst düzey konforuyla tatil anlayışını yeniden tanımlayan Mivara Luxury Resort & Spa, yeni restoranı Minami ile ayrıcalıklarına bir yenisini ekliyor ve Uzak Doğu Mutfağı’ndan vazgeçemeyenlere çok özel lezzetler sunuyor.

Mivara Luxury Resort & Spa, yeni açılan Japon Mutfağı Restoranı Minami’nin iddialı sushi menüsüyle misafirlerini Bodrum’dan Japonya’ya seyahate çıkarıyor.  Daha önce Dubai ve Phuket de aralarında olmak üzere birçok önemli turizm destinasyonunda Sushi Şefi olarak görev yapan Evren Kıraman’ın yönetimindeki deneyimli ekibiyle imza lezzetler sunan Minami, şık atmosferi ve zarif dekorasyonuyla da bu yaz Bodrum’un gözde mekanları arasında olmaya aday.

Mivara Luxury Resort & Spa içerisinde yer alan Minami, Japon mutfağının klasik ve yenilikçi tatlarını Sushi Şefi Evren Kıraman’ın kendine has yorumlarıyla sunuyor. Lezzet severlere aperatiflerden salatalara, soğuk yemeklerden ızgaralara 50’ye yakın farklı tat sunan Minami, iddialı maki menüsünde 11 farklı çeşit bulunduruyor. Menüde yengeç, avokado, uçan balık yumurtasından oluşan California Maki; yılan balığı, salatalık ve unagi sos ile hazırlanan Unagi Maki gibi lezzetlerin yanında Seafood maki, Veggie maki gibi seçenekler de yer alıyor.

Taze ve lezzetli…

Misafirlerine her an kendilerini özel hissettiren Minami, Yalıkavak marinaya sadece 15 dakika mesafedeki Gündoğan koyunda yer alıyor. Açık ve kapalı alanlarıyla hizmet veren ve 100 kişi kapasitesine sahip Minami, misafirlerini Uzak Doğu’ya doğru gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor.

“Bone in rib eye with tamanegi sauce (Tamanegi soslu kaburga kemiği)”, “Grilled seabass with jalepeno sauce (Jalepeno soslu ızgara levrek), “Roasted lobster with chili ponzu butter (Ponzu tereyağı ile kavrulmuş ıstakoz” gibi imza lezzetleri menüsünde bulunduran Minami, tatlı seçenekleri arasında yer alan mochi (japanese rice cake), yuzu cheesecake, çikolatalı sufle ve egzotik meyve tabağı ile de konuklarına unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Rezervasyon için: 0549 435 8286

www.mivara.com

info@mivara.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ