Demokrat Zafer

Genç Mühendislerden İMO Bursa Şube İftarına Yoğun İlgi

Genç İnşaat Mühendisleri İftarda Buluştu

  • İMO Bursa Şube Başkanı Erdem, Gençleri Şubeye Davet Etti
  • Genç Mühendislerden İMO Bursa Şube İftarına Yoğun İlgi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Sosyal Komisyon ve Gençlik Komisyonu düzenlediği iftar organizasyonunda genç meslektaşları ile bir araya geldi.

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu ve Sosyal Komisyon üyeleri Nev-i Çeşni’de düzenlenen iftarda buluştu. Genç inşaat mühendislerini Ramazan ayında meslektaşlarıyla buluşturan etkinliğe üyeler aileleri ile katıldı.

Organizasyonu düzenleyen Komisyon üyelerine ve katılan meslektaşlarına teşekkür eden İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Atilla Erdem, konuşmasında Şube olarak gençlere yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. İnşaat mühendisleri için Oda’nın ikinci evleri olması gerektiğini belirten Erdem, genç meslektaşlarını Şubeye davet etti. Meslektaşlarının sorunlarına çözüm bulmak için çalıştıklarını vurgulayan Erdem, “Odamıza uğrayıp mutlaka fikirlerinizi bize iletin. Şubemizde Serbest Kürsü etkinliği düzenledik. Önümüzdeki aylarda yeniden düzenleyeceğiz. Bu etkinliklerimize katılıp sorunlarınızı bizlerle paylaşın. Bir araya gelerek çözüm için yeni yolları birlikte belirleyelim” dedi.

Katılımın yoğun olduğu organizasyonda genç mühendisler Oda Başkanı Serdar Atilla Erdem, Gençlik Komisyonu ve Sosyal Komisyona memnuniyetlerini ilettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ