Demokrat Zafer

Chery TIGGO 8 PRO, Kaliteli Sürüşü Tanımlamak İçin Teknolojiden Yararlanıyor!

Chery Automobile, tüm dünyadaki kullanıcılara daha yüksek kaliteli seyahat keyfi sağlamak üzere en ileri teknolojileri sürekli olarak yenileyerek pazara sunuyor. Bu anlayışla üretilen ve Mart 2023’te Türkiye pazarıyla da buluşan TIGGO 8 PRO, son 3 aydır ülkemizde en çok tercih edilen orta boy SUV konumuna geldi. 7 kişilik iç mekânı, heybetli tasarımı ve eksiksiz donanımına ek olarak mevcutta en güncel Chery teknolojilerini bünyesinde barındıran TIGGO 8 PRO, 12 farklı ADAS (Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi), 3 farklı dijital ekranı kapsayan kokpit, 360 derece görüş sağlayan park destek sistemi, otomatik parlama önleyici özellikli iç dikiz aynası ve akıllı sıkışma önleyici hafızalı elektrikli bagaj kapağı gibi teknolojileriyle de premium deneyimi sağlıyor.      

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Chery’nin, Türkiye’deki amiral gemisi SUV modeli TIGGO 8 PRO, markanın ileri teknolojisinin en güncel özelliklerini müşterilerle buluşturuyor. Chery’ye göre gerçek teknoloji, sadece teknolojinin varlığını bilmek değil; bu alandaki ilerlemenin sağladığı deneyimi de yaşatabilmekten geçiyor. Mart 2023’ün sonunda Türkiye satışlarına başlanan Chery TIGGO 8 PRO da, pek çok özelliğine ek olarak ileri teknolojisiyle müşterilerden karşılık bularak, son 3 aydır üst üste orta boy SUV segmentinin lideri oluyor.

Chery’nin itici gücü oldu

TIGGO 8 Serisi, 2018 yılındaki lansmanından bu yana hem Çin iç pazarında hem de uluslararası pazarlardaki başarısıyla Chery markasının itici gücü haline geldi. Satışa sunulduğu pek çok pazarda segment lideri ya da en çok tercih edilen SUV modellerden biri olan orta boy SUV, başta Brezilya olmak üzere birçok ülkede kamu kurumları tarafından da kabul görerek, makam aracı olarak da görev alıyor; “Çin otomobillerinin kalitesi”ni uluslararası pazarlarda da yeniden belirliyor.

Üstün performansıyla beğeni topladı

TIGGO 8 Serisi’nin gücü ve teknolojisi, onu sadece konsiyerj otomobili olarak ilk tercih haline getirmekle kalmıyor, aynı zamanda şehirli seçkinlerin teknolojik arayışları ve ihtiyaçları ile de son derece uyumlu hale getiriyor. Güç ve zarafeti harmanlayan yapısıyla TIGGO 8 PRO, pazara sunulduğunda dünyanın dört bir yanındaki birçok iş adamı için de ideal bir SUV haline geldi. Ayrıca denizaşırı tüketicilerin övgüsünü de kazandı. Araç, 7 koltuklu geniş iç mekân, 1.6 TGDI motor ve 7DGT şanzıman gibi özelliklerle öne çıkarken Bosch imzasını taşıyan çelik kayış, güç-aktarma verimliliğini arttırıyor.

Konforlu ve kaliteli kokpit

Sadece güçlü ve geniş hacimli olmakla kalmayan TIGGO 8 PRO’nun kokpit tasarımı kullanıcı dostu bir yapı ortaya koyuyor. Sürücü ve yolculara rahat bir yaşam alanı sunan kokpitteki ön koltuklar elektrikli ayar ve hafıza işlevleriyle gelişmiş bir seyahat konforu sağlıyor. Koltuklar aynı zamanda ısıtma ve havalandırma işlevleriyle de donatılmış durumda. Bunlara ek olarak deri koltuklarda, uçaklardakini andıran, 4 yönlü ayarlanabilir koltuk başlıklarıyla premium konfor sağlanabiliyor. Dokunma hissi uyandıran yumuşak dokulu yüzeyler ve vücudu destekleyen koltuk minderleri, yolculara her türlü hava koşulunda konfor ve keyif sunarak gelişmiş bir seyahat imkânı sunuyor.

Endişeyi ortadan kaldıran akıllı teknoloji

En ileri teknolojileri bünyesinde barındıran, her yönüyle mutlak sürüş keyfi sunan ve kullanıcıların ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayan bir otomobilin akıllı teknolojiden yoksun olması beklenemezdi. Chery’nin üst düzey modeli TIGGO 8 PRO, ACC (Adaptif Hız Sabitleyici) ve FCW (Önden Çarpışma Uyarısı) gibi 12 adet farklı ADAS (Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi) işleviyle donatılmış durumda. Sürüş destek sistemleri, her türlü koşulda kullanıcılara kapsamlı bir akıllı güvenlik koruma çemberi oluşturuyor. 12,3 inçlik akıllı çok işlevli gösterge paneli ve 12,3 inçlik yüksek çözünürlüklü, dokunmatik merkezi kontrol ekranına ek olarak üçüncü dokunmatik ekrandan da klima kontrolleri yapılabiliyor. Tüm ekranlar sayesinde en ileri teknolojiler, harika paketlenmiş bir biçimde, fonksiyonellikten ödün vermeden kolaylıkla yapılabiliyor. Ultra net 360 derecelik kuş bakışı panoramik geri vites görüntüsü, aracın çevresi hakkında çok yönlü bilgiler sağlayarak olası güvenlik risklerinin bir bakışta görülmesini sağlıyor. Otomatik parlama önleyici özellikli iç dikiz aynası ve akıllı sıkışma önleyici hafızalı elektrikli bagaj kapağı gibi pek çok teknolojik donanım TIGGO 8 PRO’nun deneyimine katkı sağlıyor.

Chery hakkında

Temel teknolojilerde kendini geliştiren Chery, kuruluşundan bu yana “Teknolojik Chery” olarak biliniyor. Dünyada 6 Araştırma ve Geliştirme merkezi ve 5.000’in üzerinde seçkin üyeden oluşan Araştırma ve Geliştirme ekibi ile Chery, geleneksel yakıt teknolojisi, yeni enerji, akıllı üretim ve diğer alanlarda avantaj sağladı. Yeni enerji araçları alanında 20 yılı aşkın bir süredir araştırma yapan Chery, dört araç montaj platformu, beş genel alt sistem ve yedi temel teknoloji ile sektöre öncülük ediyor. EQ1 modeli, Çin’de minik batarya elektrikli araçlarda lideri konumunda. Chery ayrıca dünya çapında araç, CKD parçaları, motorlar ve araç üretim teknolojisi ve ekipmanı ihraç eden ilk Çinli otomobil şirketi. Chery, bugüne kadar araçlarını 80’den fazla ülke ve bölgeye ihraç etti. Ayrıca 10 denizaşırı fabrika ve 1.500’den fazla denizaşırı satış ve servis noktası kurdu. 2,8 milyonu Çin dışı olmak üzere dünya genelinde yaklaşık 12 milyon kullanıcısı ile Chery, 19 yıl boyunca Çin’den ihraç edilen binek otomobil adediyle ilk sırada yer aldı.

Daha detaylı bilgi için Chery web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.cherytr.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ