Demokrat Zafer

ŞEHRİN İTALYANI UNUTULMAZ BİR YILBAŞI GECESİNE DAVET EDİYOR!

Şehrin en seçkin ve gözde İtalyan restoranı La Mia Luce, İtalyan mutfağının en özel ve lezzetli tatlarını sunarak, kendine özgü atmosferi ile yılbaşı gecesini unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.  La Mia Luce, özel spesiyaller, ikramlar ve özel DJ performansı eşliğinde sevdikleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşamak isteyenleri Anadolu yakasının incisi Suadiye’ye bekliyor.

Yeni yıla umutlar, beklentiler ve hedeflerle girerken, bu özel günde sevdikleriyle en güzel başlangıcı yapmak için alternatifleri seçmeye başladığımız günlerdeyiz. Geleneksel yöntemlerle pişirilen menüsü, zengin şarap seçenekleri, ünlü İtalyan başlangıçları ve tatlıları ile her damak zevkine hitap eden La Mia Luce, yılbaşı gecesi misafirlerine unutulmaz bir İtalyan şöleni yaşatmak için özel bir program sunuyor.

İtalyan usulü yılbaşı kutlamasına şahit olacağınız yılbaşı programında imza kokteylleri ile yeni gelen yılı kutlarken, gelecek yıl için dilekleri sembolize eden yılbaşı spesiyalleri ile geleneksel bir yılbaşı kutlaması yapabileceksiniz.

Yılbaşı Akşamına Özel DJ Performansı ile Ritim Dolu Anlar!

La Mia Luce sadece benzersiz menüsüyle değil, Anadolu Yakası’nda yer alan konumu ve misafirlerine sunduğu ayrıcalıklar ile de kusursuz bir adres. Zengin menüsü ve DJ Serkan Altınkum’un performansı ile ritim dolu anlar yaşanacak. İtalyan şöleni, müzik, lezzet ve eğlence La Mia Luce’de buluşuyor.

Yeni yıla umutlar, beklentiler ve güzel anılarla girmek isteyenler için La Mia Luce, Suadiye’de gerçekleşecek bu özel geceyi kaçırmamanız için sizi bekliyor.

İtalyan usulü muhteşem yılbaşı programına katılmak için, (0216) 464 17 77 telefon numarası ile rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Bir tabak yemekten fazlası: La Mia Luce

Yüzyıllardan bu yana insanların iletişim kurmak, kendilerini ifade etmek ve farklı kültürlerin etrafında bir araya geldiği en etkin iletişim aracı olan yemek, fizyolojik bir ihtiyaçtan çok daha fazlası…

İstanbul’un tam kalbinde sizleri İtalya’nın sıcak ve lezzetli sofralarına davet eden La Mia Luce’nin hikayesi de tam olarak burada başlıyor.

Kaliteli, lezzetli, samimi yemeğin aşığı ve aynı zamanda İtalyan Mutfağı tutkunu olan Kutay Şimşek, “İyi bir İtalyan yemeği İstanbul’da nerede yenir?” sorusunun cevabını bulmakta zorlandığı anda Suadiye’de La Mia Luce’nin kapılarını açtı.

2012 yılında temelleri atılan La Mia Luce’de fikir çok basitti… İstanbullular için en lezzetli, en kaliteli İtalyan yemeklerini ve Akdeniz mutfağının sıcaklığını tek bir çatı altında toplayarak, onlara benzersiz bir deneyim yaşatılacaktı. 

Bu yüzden lezzetli yemeğin peşinden koşarken, bu yemeklerin geleneğinin ve öyküsünün de peşinden koşan insanları ağırlamak en büyük arzuydu.

İyi yemeğin insanları birleştirdiği inancıyla 11 yıldır İstanbullulara hizmet veren La Mia Luce’de temel felsefe samimiyet ve sıcaklıkla harmanlanan lezzetli bir yemeğin aşamayacağı sorun, açamayacağı kapı, yıkamayacağı bir duvar olmaması.

Şimdi bu felsefenin ışığında La Mia Luce’de yeni bir dönem başlıyor.

Seçkin İtalyan mutfağının lezzetlerini vaatlerin ötesinde gerçekleştirerek müşterilerine sunan La Mia Luce, yenilenen menüsü, ambiyansı, güler yüzlü hizmeti ve her yudumda sizi Akdeniz’in sıcaklığına götürecek olan zengin içki seçenekleriyle yüzde 100 ve benzersiz bir İtalyan deneyimi yaşamaya davet ediyor.

En güzel anılarınıza, ilklerinize, kutlamalarınıza, hayatınızın en önemli karalarını verdiğiniz zamanların ve mutluluklarınızın bir parçası olan La Mia Luce’de artık daha fazlası sizleri bekliyor.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ