Demokrat Zafer

Hayalimiz Bursa’mızda özel üniversite açmaktı. Ama tarım lisesiyle devam edecek

Tr Düşünce Kulübü merkez yönetim kurulu ve yeni dönem çalışmalarının tanıtımını yapmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tr Düşünce Kulübü basın mensuplarıyla bir araya geldi

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Tr Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut, yönetim kurulu üyeleri ve birçok gazeteci katıldı.

“MÜCADELE ETMİŞ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Programın açılış konuşmasında yaşadıkları zorlu süreçlerden bahseden Tr Düşünce Kulübe Genel Başkanı Ercan Yakut, pes etmeden mücadele ettiklerini söyledi. Yakut, “Yeniden başlayacağımız çalışmalarla ilgili basınımıza bilgi vereceğiz. Yönetimimizde bugüne kadar mücadele etmiş arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yanımızda oldukları için bütün basınımıza minnettarım” dedi.

“HAYALİMİZ BURSA’DA ÖZEL BİR ÜNİVERSİTE AÇMAKTI”

Hayallerinin Bursa’da bir üniversite acmak olduğunu söyleyen Yakut, “Tarımla ilgili çalışmalarımızı anlatacağız. Hayalimiz Bursa’mızda özel üniversite açmaktı. Ama tarım lisesiyle devam edecek. Onlar buradaysa biz gelmeyiz diyenlere karşı 85 milyonun bir arada olması gerektiğine inanan bir kuruluşuz. Yeni dönemde dış ilişkilerden sorumlu başkanımız da harekete geçecektir inşallah” ifadelerini kullandı.

“DÜŞÜNCE KULÜBÜ FİKRİNİ HÜR BİR ŞEKİLDE SÖYLEMEYE DEVAM EDECEK”

Yakut, “Aramızda STK başkanları var. Ama burada misafir olarak bulunmuyorlar. Onlar da tr düşünce kulübü üyesi. Düşünce kulübünün her gün mücadelesinde asla boyun eğmeden, kimseyi karşına almadan fikrini hür bir şekilde söyledi ve söylemeye devam edecek” şeklinde konuştu.

HEDİYE VE PLAKET VERİLDİ

Program daha sonra TR Düşünce Kulübü, yeni dönem Yönetim, Denetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri tanıtıldı.Devamında plaket ve hediye törenine geçilirken, Tr Düşünce Kulübü Genel Sekreteri Fatih Okumuş’a, Tr Düşünce kulübü adına Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan hediye verdi. Divan kurulu üyeleri konuşmalarını gerçekleştirmek üzere sahneye çıkarken, her biri kendi alanında yapacakları çalışmaları anlattı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ