Demokrat Zafer

TLC’de Mart’ta da “Her Gün Film Günü”

TLC, Mart ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC’de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Mart ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Mart film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da İntikamcı, Kara Şövalye serisi, Denizin Ortasında, Uzay Oyunları, İlkel, Misafir, Fırtınanın İçinde, Yedinci Hayat, Özel Tim, Geçmişten Gelen, Adalet Birliği, Kar Küreyici, Kuzey Operasyonu, İntikam, Casuslar, Çelik Adam, Ateş Yağmuru, Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, Kaçış Planı 2: Hades ve Kod Adı: U.N.C.L.E. TLC’de ekrana gelecek.

İntikamcı / Avengement: Tefeci kardeşinin ihanetine uğrayan acımasız bir suçlu hapisten kaçar ve onu katile dönüştüren insanlardan intikam almak için eski yaşantısına geri döner. Scott Adkins, Craig Fairbrass ve Thomas Turgoose başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Kara Şövalye serisi 4 Mart itibarıyla her Pazartesi 19.30’da TLC’de

Kara Şövalye / The Dark Knight: Batman organize suçu bitirmek için Gotham’ın idealist avukatı Harvey Dent ile birlikte çalışır. Joker olarak tanınan psikopat suçlunun farklı planları vardır. Christian Bale, Heath Ledger ve Aaron Eckhart başrollerde.

Kara Şövalye Yükseliyor / The Dark Knight Rises: Batman kimliğini geride bırakan Bruce Wayne, Gölgeler Birliği’nin maskeli suçlu Bane’in önderliğinde dirilerek Gotham’ı tehdit etmesinin ardından eski hayatına geri döner.

Denizin Ortasında / In The Heart Of The Sea: Sene 1820. New England’dan denize açılan bir av gemisi, dev bir balinanın saldırısına uğrar. Sağ kalan mürettebat hayatta kalmak için sınırları zorlayıp akıl almaz yollara başvurur. Başrollerde Chris Hemsworth, Benjamin Walker ve Cillian Murphy izleyiciyle buluşuyor.

Uzay Oyunları / Ender’s Game: Genç bir strateji dehası Dünya’yı savunacak ekibin lideri olarak Uluslararası Ordu’da göreve başlar. İnsan ırkını soykırım peşindeki uzaylılardan kurtarabilecek mi?

İlkel / Primal: Bir yük gemisinde firari bir tetikçinin ve onun serbest bıraktığı jaguarın peşine düşen büyük hayvan avcısı günü kurtarmak için mücadele eder. Nicolas Cage, Famke Janssen ve Kevin Durand başrollerde.

Misafir / The Guest: Peterson Ailesi bir gün, görev sırasında ölen oğullarının yakın arkadaşı olduğunu iddia eden bir adamın ziyaretiyle karşı karşıya kalır. Aile bu yabancıyı ağırlar fakat adamın hayatlarına girmesiyle birlikte kaza süsü verilen ölümler gerçekleşmeye başlar. Gerilim yüklü filmin yönetmen koltuğunda Adam Wingard yer alıyor.

Fırtınanın İçinde / Into The Storm: Bir dizi hortum bir gün içinde Silverton kasabasını altüst eder. Profesyonel fırtına avcıları, heyecan düşkünleri ve bölge sakinleri korkunç olayları belgeler.

Yedinci Hayat / Seven Sisters: Nüfus yoğunluğu yüzünden ailelerin en fazla bir çocuk sahibi olmasına izin verildiği bir dünyada tek yumurta yedizi kardeşler hükûmet tarafından uyutulmamak için mücadele eder. Başrollerinde Noomi Rapace, Willem Dafoe ve Glenn Close’un yer aldığı bilim-kurgu gerilim filminin yönetmen koltuğunda  Tommy Wirkola var.

Özel Tim / S.W.A.T.: Deneyimli bir Los Angeles polisi, oluşturacağı yeni özel harekat timini eğitmekle görevlendirilir. Çok geçmeden ekip, uluslararası bir suçluyla karşı karşıya gelecektir. Colin Farrell, Samuel L. Jackson ve Jeremy Renner’ın başrollerini paylaştığı Özel Tim’in yönetmen koltuğunda Clark Johnson oturuyor.

Geçmişten Gelen / The Gift: Simon ve Robyn yeni evli, genç bir çifttir. Hayatları tam da planladıkları gibi giderken, Simon’ın bir lise arkadaşıyla karşılaşması tüm yaşamlarını alt üst edecektir. Simon, Gordo’yu ilk başta tanımaz ama bir dizi beklenmedik karşılaşma ve kaynağı belirsiz hediye, geçmişten gelen korkunç bir sırrı da açığa çıkartacaktır. Jason Bateman, Rebecca Hall ve Joel Edgerton başrollerde.

Adalet Birliği / Justice League: Dünya uzaylı istilasıyla karşı karşıya kalınca Batman, Flash ve Wonder Woman gibi gezegenin en güçlü kahramanları düşmana direnmek ve insanlığı kurtarmak için birlik olur. Zack Snyder yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Ben Affleck, Henry Cavill ve Gal Gadot bulunuyor.

Kar Küreyici / Snowpiercer: Yeni bir Buz Çağı’nın etkisine giren dünyada hayatta kalan son insanlar sınıf ayrımı olan bir trende yaşam mücadelesi verir. Güvenlik açığı gören alt sınıf yolcuları isyan eder.

Kuzey Operasyonu / Operation Chromite: 1950’de Kuzey Kore’nin Güney Kore’yi işgal etmesinin ardından BM, 5 binde bir başarı şansı olan “Kuzey Operasyonu” adında gizli bir kara harekâtı başlatır. Liam Neeson, Lee Jung-jae ve Lee Beom-soo başrollerde izleyiciyle bululuyor.

İntikam / Retribution: Sahtekar bir bankacı, çocuklarını okula götürdüğü esnada gizemli bir çağrı alır. Aracının altındaki bombanın patlamaması için yüklü miktarda para ödemesi istenir.

Casuslar / Spooks: The Greater Good: Göz altındaki bir terörist firar eder ve MI-5’in terörle mücadele başkanı kaybolur. Başkanın sağ kolu Londra’da beklenen saldırının arifesinde ölümcül bir kumpası ortaya çıkarır.

Çelik Adam / Man Of Steel: Süper güçlere sahip bir uzaylı olduğunu yıllarca saklayan Clark Kent, gezegeninden bir tehdidin Dünya’ya gelmesiyle gerçek kimliğini açıklamak zorunda kalır. Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner ve Russell Crowe başrollerde.

Ateş Yağmuru / Skyfire: Volkanik bir adadaki göz alıcı dağlık alanda inşa edilen yeni otel masalsı bir tatil sunar, ta ki volkan uyanıp cenneti cehenneme çevirmeye karar verene kadar. Jason Isaacs, Hannah Quinlivan ve Xueqi Wang başrollerde.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi / King Arthur: Legend Of The Swor: Doğuştan gelen hükümdarlık hakkı hain amcası tarafından gasp edilen Genç Arthur, efsanevi kılıç Excalibur’u kayadan çıkararak kaderinin kontrolünü ele geçirir. Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey ve Jude Law’ın başrolde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Guy Ritchie yer alıyor.

Kaçış Planı 2: Hades / Escape Plan 2: Hades: Güvenlik uzmanı Ray Breslin gelmiş geçmiş en güvenlikli cezaevinde kaybolan en güvenilir ajanını bulmak için eski dostlarından yardım ister. Sylvester Stallone, Dave Bautista ve Xiaoming Huang başrolleri paylaşıyor.

Kod Adı: U.N.C.L.E / The Man From U.N.C.L.E.: Soğuk Savaş hızla devam ederken bir CIA ajanı ve bir KGB ajanı, nükleer silah kullanmayı planlayan bir suç örgütünü durdurmak için birlikte çalışmak zorunda kalır. Henry Cavill, Armie Hammer ve Alicia Vikande başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A, S Sport Plus.

https://www.tlctv.com.tr/
twitter.com/TLC_Turkiye
instagram.com/tlc_turkiye
facebook.com/TLCTurkiye
youtube.com/TLCTurkiye

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ