Demokrat Zafer

GÜRSU DEVA’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Kurulduğu andan itibaren teşkilatlanma çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı son olarak 16 ‘ncı İlçe Başkanlığı olarak İznik İlçe Başkanlığına yüksek şehir plancısı Mine Norşon’u atamıştı. Dün ise DEVA Partisi Gürsu İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. İlçe başkanlığına daha önce İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Ahmet Metin atandı.

Yetki belgesini İl Başkanı Serkan Özgöz’den teslim alan Metin; “Ülkemizin içinde bulunduğu durum kaygı verici, geleceğimiz için herkesin gayret göstermesi, karınca misali yangını söndürmek için çaba sarfetmesi büyük bir zorunluluk. Bu sorumluluk çok ağır, bunun bilincindeyim. Hep birlikte bu yangını söndürecek, ülkeyi layık olduğu adalete, ekonomiye, kalkınmışlığa taşıyacağız.  Beni bu göreve layık gören İl Başkanımız Serkan Özgöz’e ve Genel Başkanımız Ali Babacan’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Tören esnasında konuşan Özgöz; “Bugüne kadar çalışmalarına ve emeklerine yakından şahitlik ettiğim Muhammet Ali Demir; iş ve sağlık sorunları nedeniyle bugün bayrağı teslim ediyor. Kendisine bugüne kadar ki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada partimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yeni atanan Ahmet Metin başkanımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Ahmet Metin Kimdir?

  • 1984 İnegöl doğumludur.
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Kamu Yönetimi Lisans mezunu
  • 2012 yılından Günümüze Şehir Plancısı ve Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışmaktadır.
  • Gürsu Belediyesi’nde Şehir Plancısı olarak çalıştı.
  • Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi
  • Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği İş Geliştirme Komitesi Üyesi
  • Evli ve 2 çocuk babasıdır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ