Demokrat Zafer

2022’de 5 Ayrı Fuara Katılan Radelsan’dan Yurt Dışı Çıkarması

2022 yılı boyunca yeni pazarlara açılan Radelsan; İspanya, Mısır, Katar, Rusya ve Çekya’da katıldığı 5 ayrı fuar ile adeta yurt dışı çıkarması gerçekleştirdi.

2011 yılında bu yana ulusal elektrik malzemeleri sektöründe büyük başarılara imza atan Radelsan, 2022 yılında 5 ayrı ülkede katıldığı fuarlar ile yurt dışı pazarında hızlı bir yükselişe geçti.

Yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğü başarılı pazarlama stratejilerinin yanı sıra, iş ortaklarına sağladığı sağlıklı terminler ve uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretilen ürünleri ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Radelsan, 2022 yılında dünyanın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen 5 ayrı fuarda ürün gruplarını ve üretim kültürünü tanıttı.

Elektrik ve aydınlatma sektörü devleri, her yıl olduğu gibi 2022 yılında da birçok fuar aracılığıyla binlerce katılımcı ve ziyaretçi ile bir araya geldi. 2022 yılında yenilikçi üretim anlayışını ve global kalite standartlarına dayanan ürünlerini yurt dışı pazarlarına tanıtmayı hedefleyen Radelsan, dünyanın dört bir yanındaki paydaşları ve ziyaretçileri ile 5 ayrı fuarda buluştu.

Rusya’da gerçekleştirilen Interlight Moskova, İspanya’da gerçekleştirilen Matelec Madrid, Mısır’da gerçekleştirilen Mısır Enerji Fuarı, Katar’da gerçekleştirilen Build Your House Fuarı ve son olarak Çekya’da gerçekleştirilen Amper Elektrik Elektronik 2022 Fuarı olmak üzere 5 farklı fuara katılarak neredeyse tüm dünya ile güçlü bağlar kurmayı başaran Radelsan, yakın gelecekte ürünlerini ve kurumsal kimliğini tanıttı her ülkeden yeni paydaşları ile büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Radelsan Tüm Ürün Gruplarıyla Yurt Dışı Pazarlarına Açılıyor

Radelsan Firma Sahibi Sabahattin Kargın’ın ve Radelsan İhracat Müdürü Cenk Akova’nın da bizzat katıldığı global fuarlarda binlerce ziyaretçi ağırlayan Radelsan ekibi; çelik spiral boru ve aksesuarları, EMT-IMC-RSC boru ve aksesuarları, düz ve spiral formda plastik boru grupları, PVC kablo kanalları, sigorta kutuları, pano ve pano kutuları, makaralı uzatma kabloları, metal düz boru ve aksesuarları gibi birçok ürün grubunu sanayi ve endüstri devleri ile buluşturdu.

Tamamı kalite sertifikaları ile tescillenen ürün grupları, ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelerek yeni ihracat projelerinin kapılarını araladı.

Ürettiği tüm ürün gruplarının üretimini pazar öngörüleri doğrultusunda hızlandırarak yeni iş ortakları edinip, iç ve dış piyasada müşteri memnuniyeti odaklı satışlarını sürekli olarak arttırmayı kendine kurumsal vizyon olarak belirleyen Radelsan, 2022 yılı boyunca tamamladığı yoğun yurt dışı fuar takvimi ile adını tüm dünyaya duyurdu.

Sektörün ihtiyaçlarını gerçekçi bir bakış açısıyla yakından takip ederek Ar-Ge çalışmalarını sürdüren Radelsan, elektrik ve elektronik sektöründe sınırlar ötesi projeler gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkı sağlamayı da çalışma sistemlerinin vazgeçilmez bir parçası olarak tanımlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ