Demokrat Zafer

Gezgin Gurme Ozan Aras’tan ‘yeni nesil kahvaltı kulübü’

Yıllardır dünyanın farklı ülkelerinde lezzet keşfine çıkan Ozan Aras, deneyip beğendiği lezzetleri İstanbul’a taşıdı. Çengelköy’de açtığı Nou Breakfast Club’ta dünyanın kahvaltı trendlerini İstanbullu lezzet severler ile buluşturuyor.

Instagram’da GezginGurme adıyla 2015 yılından bu yana paylaşım yapan ve dünya lezzetlerini keşfeden Ozan Aras, Çengelköy’de Nou Breakfast Club’ı hizmete açtı. Kahvaltıya getirdiği farklı yorumla Türkiye’de bir ilk olan Nou’nun menüsündeki kahvaltı seçeneklerinin ortak özelliği ise ‘kruvasan’. Ozan Aras, ‘her ürünün en kalitelisi’ için Türkiye’nin farklı yerlerinden getirdiği yöresel lezzetlerle birlikte hem göze hem de mideye hitap eden birbirinden leziz kruvasan tabakları sunuyor.

Her zevke hitap eden kahvaltı seçenekleri

Menüde ‘Origin Breakfast, Turkish Breakfast, French Breakfast, Nou Scrambled, Hamn’s Cheese, Nou dog, Nou Benedict, Nou Veggie’ olmak üzere farklı kahvaltılar bulabiliyorsunuz. Mekanın spesiyali olan iki kişilik Nou Breakfast’ın içeriğinde Briosch veya ekşi mayalı ekmek, 2 füme sosis, Ezine peynirli çırpılmış yumurta, Trakya kaşarı, dil peyniri, Ezine peyniri, Zeze pişisi, domates, salatalık, roka, Türkiye’nin her yerinden zeytin çeşitleri, Datça balı, tereyağ, reçel var. Ayrıca çay da tepsi fiyatına dahil.

Ozan Aras Hakkında:

Küçük yaşta seyahatlere çıkan ve yolculuk hikayeleri biriktirirken Ozan Aras bir gurme bir gezgin. Yemek ve seyahat tutkusu ile yollarda deneyim kazanırken, pandemi ile seyahatler minimuma inince, bir çılgınlık yapıp  kazandığı deneyimleri sergileyebileceği bir marka ortaya çıkardı. Nou Breakfast Club ile kahvaltı kulvarına farklı bir soluk getirdi. Bilinen kahvaltı türlerinin dışında kahvaltı öğününü bir ‘gezgingurme’ vizyonuyla denemelisiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ