Demokrat Zafer

TÜRKİYENİN MİSTER MYSTERİO’SU ERTAN ÖZKAN’IN İÇİNE DEPREM OLACAĞI MI DOĞDU?

Türkiye’nin Mister Mysterio’su, (Gizemli Adamı) Hayatta Kalma Uzmanı ERTAN ÖZKAN, Bursa Ördekli Kültür Merkezinde ilk defa sevenlerine yüzünü gösterdi! Uzun zamandır, doğada hayatta kalma uzmanı olarak eğitimi veren, bu konuda videolar çeken, ancak videolarda bir türlü yüzünü göstermeyen, Eğitmen Ertan Özkan; Bursa Ördekli Kültür Merkezi Büyük Salona gelerek takipçilerine verdiği seminerde “Savaş, Deprem, Doğada Mahsur Kalma” durumlarında alınacak önlemleri anlattı.

Bu güne kadar çektiği videolarda yüzünü göstermeyen, basına fotoğraf vermeyen Mysterio Bursa’ya ayrıcalık yaptı, böylece sevenleri onunla yüz yüze sohbet erme imkanı buldu. Ertan ÖZKAN verdiği seminerde çeşitli afet halleri ve özelikle deprem tehlikesine karşı izleyenlerini uyardı, alınacak tedbirler konusunda tavsiyelerde bulundu.

“Çok yakında deprem bekliyoruz” diyen Ertan ÖZKAN’ın seminer verdiği gece 4.08 de Bursa ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde deprem gerçekleşti. Bu durum Mysterio depremi gerçekleşeceğini biliyor muydu? Sorusunu akla getirdi.

Organizasyonun mimarı olan İnsani Haklar ve Özgürlükleri Koruma Platformu Başkanı Cüneyt Bülent Şeker; “Hocamız sayın Ertan Özkan bizi kırmayarak ilimize gelmiş ve bilgilendirici bir seminere imza atmıştır. Bursa deprem kuşağında olan bir ilimiz. Milyonlarca liraya kıyıp yeni bir ev aldığımızda binanın hangi demirden yapıldığına değil, kapısına penceresine bakıyoruz. Depremde yaşanan afetin kaynağı doğa değil, doğayı yıpratan insani unsurlardır. Bursalıları her konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ