Demokrat Zafer

Melih Güner: “Katil İsrail.. Katil ABD !”

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner ABD Dışişleri bakanının Türkiye ziyaretine tepki gösterdi. ABD bakanı Bliken’in İsrail’de Netanyahu ile görüşmesinde ‘ Bir Yahudi olarak buradayım’ demesi islam..

Melih Güner: “Katil İsrail.. Katil ABD !”

Atlas International Group

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner ABD Dışişleri bakanının Türkiye ziyaretine tepki gösterdi.

ABD bakanı Bliken’in İsrail’de Netanyahu ile görüşmesinde ‘ Bir Yahudi olarak buradayım’ demesi islam coğrafyasında büyük tepkilere neden olmuştu. Bu gece Türkiye’ye gelmesi beklenen Blinken’e tepki göstermek için Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları “NASIL Kİ Kızıldeniz Firavun’a mezar olduysa Akdeniz’e mezar olacaktır” pankartı astı. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner sosyal medya paylaşımında bulundu. Pankartın resmi ve “KATİL İSRAİL…KATİL ABD!”  Yazılı Paylaşımı sonrası emniyette ifadesi alınan Melih Güner,  serbest bırakıldı.

Emniyet güçleri asılan pankarta el koyarken genel başkan Melih Güner sosyal medya hesabından sükunet çağrısı yaptı. Başkan Güner “Siyonist Blinken yüzünden kendi canımız kanımız Emniyet güçlerimizle bizi karşı karşıya getirmeyin. Elçilik önündekiler de, İncirlik Üssündekiler de hepsinin ciğeri yanıyor. Siz işinizi yapın bırakın biz de içimizi rahatlatalım.” paylaşımını yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ