Demokrat Zafer

Nilüfer Saadet Çalı Mahalle Sakinlerini Dinledi

Saadet Partisi Nilüfer ilçe başkanı Mehmet Cihan Terzioğlu “Saadet mahallede Programı” çalışmalarıyla Çalı mahallesi sakinlerini dinledi.

Çalı mahalle meydanına mobil araç standı açan Saadet Partililer, mahalle halkıyla bir araya gelerek halkın sorunlarını dinlediler.

İlçe Başkanı Terzioğlu “bugüne kadar Türkiye’de uygulanan ekonomi politikaları, beklenenin aksine “güçlünün ekonomisi”ni büyütmüş, milletin ekonomisini küçültmüştür. Yatırımlar katma değerli alanlar dışındaki üretim dışı verimsiz alanlara kaydırılmış, yatırımcılar faiz kıskacı altına alınırken bankalar vergi rekortmeni olmuştur.

Mevcut kabiliyet ve potansiyellerine göre illerde farklı sanayi politikaları uygulanacak, kümeleme metodu ile bu politikalar ilçeler bazında geliştirilecektir. Şehirleşmenin hızlanması nedeniyle şehir ve üretim merkezleri bağlantıları, üretici ve tüketici lehinde yeni bir yaklaşımla ele alınacaktır” dedi.

Daha sonra sözü Çalı Mahallesi sakinlerine verdiler. Çalı mahalle sakinleri anlattı, sorular sordular, partililer dinledi. Sorulara ve mahalle sorunlarına ilçe başkanı Mehmet Cihan Terzioğlu’da  tek tek cevap verdi. Mahalle sakinleri partililerin ilgilerinden dolayı ilçe başkanına teşekkür ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ