Demokrat Zafer

Schafer’dan “Ses Getiren Fiyatlar”!

Schafer, “Ses Getiren Fiyatlar” kampanyasıyla müşterilerine birbirinden avantajlı fiyatlar sunuyor. Schafer müşterileri, 2 Ocak’ta online satış noktalarında ve mağazalarda başlayan ve 29 Şubat tarihine kadar devam edecek kış kampanyası döneminde Schafer’ın züccaciyeden pişirme grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesini %50’ye varan özel indirimlerle satın alabilecekler.

Gerçekleştirdiği yenilikçi ve özgün tasarımlarıyla Türkiye züccaciye sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Schafer, tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Schafer müşterileri, 2 Ocak’ta online satış noktalarında ve mağazalarda başlayan ve 29 Şubat tarihine kadar devam edecek kış kampanyası döneminde Schafer’ın züccaciyeden pişirme grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesini %50’ye varan özel indirimlerle satın alabilecekler. Schafer “Ses Getiren Fiyatlar” kampanya döneminde, Schafer Home ürün kategorisinden Trend ve Rio Havlu serileri 70×140 cm ve 50×90 cm ölçülerindeki iki farklı boyda satışa sunuluyor. %100 pamuk dokusu ile suyu kolayca emip, içine hapseden ürünlerden Trend Havlu serisinin beyaz/gri, beyaz/hardal, beyaz/lacivert, Rio Havlu serisinin ise ekru, turkuaz ve bej renk seçenekleri bulunuyor.

Sofralara modern dokunuş!

Schafer’ın sofra kategorisinde yer alan onlarca çeşit üründen biri olan 24 parçalı Liana Porselen Yemek Takımı şıklığı ve zarafetiyle sofraları renklendiriyor. 6 adet 25 cm servis tabağı, 6 adet 19 cm pasta tabağı, 6 adet 21 cm çukur tabağı ve 6 adet 14 cm çorba kasesi bulunan Liana Porselen Yemek Takımı renkleri ve desenleriyle dikkat çekiyor.  Novus Yemek Takımı sahip olduğu yalın tasarımı ile yemek ikramlarına modern bir dokunuş getiriyor. Porselen yapıya sahip, mat beyaz ve mat siyah olmak üzere 2 farklı rengi bulunan Novus Yemek Takımı’nın içeriğinde 6 adet 16 cm çorba kasesi, 6 adet 30 cm servis tabağı, 6 adet 23 cm yemek tabağı 6 adet 23 cm pasta tabağı yer alıyor.

Özel günlerde ilk akla gelen tariflerden biri olan kekleri hazırlamak için mükemmel bir yardımcı olan Cory Döküm Kek Kalıbı serisi ısıyı eşit biçimde yayarak tam kıvamında kabarmış kekler pişirilebiliyor. Klasik, baton, elmas, bardak, pırlanta ve rüzgâr gülü şeklinde 6 farklı kalıp seçeneği bulunan Cory Döküm Kek Kalıbı serisi dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı sağlıyor. Cory Döküm Kek Kalıbı serisi kampanya dönemine özel %30 indirimle satın alınabiliyor.

Enerjiden de tasarruf ettiriyor!

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi, en kalabalık ailelere yetecek geniş kapasitesi, şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile bu tüketicilerin favorisi olmaya aday. 1.7 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli cam demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkânı sunan paslanmaz çelik filtreli Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi

su haznesine uyumlu özel demlik kapağı sayesinde aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor. Gizli rezistans özelliği sayesinde daha minimal bir yapıya sahip olan makine enerji tasarrufu sağlarken, 2.200 W ısıtma gücü ile de en hızlı şekilde ısınıyor.  Fasty Elektrikli Cam Çay Makinesi, her kullanımda mükemmel demleme sağlarken çay makinesinin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile güvenli kullanım sunuyor. 360 derece dönebilme özelliği ile kablo sarıcı bölüm sayesinde pratik ve kolay saklama olanağı sağlıyor.

Şık görünüm ergonomik tasarım!

Suyun kaynamasına göre değişen hazne içi ışık sistemi ve şeffaf, ısıya dayanıklı cam gövdeye sahip olan Klar Elektrikli Su Isıtıcı şık görünümü ve ergonomik tasarımıyla tercih ediliyor. 1,7 litrelik geniş iç hacme sahip olan Klar Elektrikli Su Isıtıcı’nın paslanmaz çelik gizli rezistansı, aşırı ısınma ve susuz kalmaya karşı geliştirilmiş özel güvenlik sistemi bulunuyor. 1.850-2.000 W ısıtma gücü sayesinde hızlı ısınan su ısıtıcı, 360 derece dönebilen tabanıyla kullanım kolaylığı sağlarken siyah ve gri renk seçenekleri arasında seçim yapılabiliyor. Schafer’in büyük sezon indirimi kampanyasında %20 indirimle satışa sunduğu Eternal Pişirme Serisi ise 28 cm grill tava ve 26 cm tavadan oluşan 2’li pişirme seti ve 20 cm sahan ve 26 cm tavadan oluşan 2’li gri pişirme setinden oluşuyor.

Türkiye çapında 54 mağazası ve 2.000 adedi aşan satış noktasında sunduğu özgün tasarımlı ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, büyük sezon indirimi kampanyasındaki özel fiyatlar ve fırsatlardan faydalanmak isteyen müşterilerini kendilerine en uygun ürünü seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

SCHAFER Hakkında: Schafer, 1980 yılından bu yana edindiği bilgi birikimiyle züccaciye sektöründe faaliyet gösteriyor. “Rahat ulaşılabilir” bir marka olma amacıyla yola çıkan Schafer yüksek kaliteli ürünlerini kullanıcılarla buluşturmayı ilke ediniyor. Geniş ürün gamıyla yenilikçi bir anlayışa sahip olan Schafer konsept mağazaları, çok katlı mağazalar, online satış mağazası ve uluslararası marketlerde varlık göstererek sektördeki yerini koruyor.

İhracat kanadında hatırı sayılır işler yapmaya devam eden Schafer dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ