Demokrat Zafer

Ahmet Beygirci’den Mega Projeler

Beygirci'den Mega Projeler!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 22 gün kala merkezde ve kırsalda çalışmalarını dolu dizgin sürdüren Cumhur İttifakının genç Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, Mustafakemalpaşa Kültür Merkezinde düzenlenen Proje Lansman Toplantısında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mustafakemalpaşalıların ve partili üyelerin yoğun katılımıyla düzenlenen programa; MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, AK Parti İl Başkan Vekili Kamil Bayramiç, MHP İlçe Başkanı Suat Buldu, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Turgut, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nergül Korman, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Güler Akgöz,  Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve her iki partinin ilçe teşkilatları katıldı.

Beygirci'den Mega Projeler!

Proje Lansman Toplantısında konuşan Bursa Milletvekili ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yaptığı açıklama ile 31 Mart yerel seçimlerinde, daha önceki seçimlerde de olduğu gibi birlik beraberlik vurgusu yaptı. Cumhur İttifakının genç Başkan Adayı ile dev projelere imza atacaklarını belirten Büyükataman; yeni dönem için daha çok çalışacaklarını ve programda tanıtılan vizyon projelerin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılması konusunda tüm imkanların seferber edileceği mesajını verdi.

Programın açılışında alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Cumhur İttifakı Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, ekrana yansıtılan vizyon projelerin ayrıntılı bir şekilde tanıtımını yaptı.

Mustafakemalpaşa’ya yeni cazibe merkezi!

4’ü vizyon proje olmak üzere 28 projenin tanıtımını yapan genç Başkan Adayı Beygirci, tanıtımına ”Mustafakemalpaşa Vizyon Merkezi” projesiyle başladı. Eski Küçük Sanayi Bölgesinin bulunduğu alanı alternatif bir çekim merkezi haline getirmek istediklerini belirten Beygirci, ”Mustafakemalpaşa Vizyon Merkezi; ay yıldızlı mimari tasarımı ve geniş içeriği ile Mustafakemalpaşalılara çağdaş alışveriş imkânı sunarken, depreme dayanıklı konutlar ve sosyal alanlar ile şehrin yeni cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

”Kentsel Dönüşüm ve Deprem Master Planımız hazır”

Birincil deprem kuşağında yer alan Mustafakemalapaşa’da geniş kapsamlı Deprem Master Planını devreye sokacaklarını belirten genç Başkan Adayı Beygirci, ”Kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşlar mağdur edilmeden ilgili mahallelerde Kentsel Dönüşüm Ofisleri kurularak komşularımız bilgilendirilecek. Deprem sorunu ilgili bakanlıklar ve Bursa Büyükşehir Belediyesi düzeyinde azami dikkat ve ehemmiyetle ele alınacak. Ada bazlı projelerde, adaların içinde kalan sokakların imar alanlarına dahil edilmesi ve vatandaş lehine kullanılmasına özen gösterilecek” dedi

Beygirci'den Mega Projeler!

Mustafakemalpaşa’da deprem riskini ve olası bir afetin olumsuz sonuçlarını en aza indirgemek için çok ciddi bir çalışma yaptıklarını belirten Beygirci, ”Cadde ve sokaklarda kamera takip sistemleri arttırılarak izleme merkezi oluşturulacak. Yangın, deprem, sel gibi olası afetler için 7 gün 24 saat teyakkuz halinde bulunulacak. Vatandaşlara AFAD ortaklığıyla deprem bilgilendirme ve ilk yardım eğitimleri verilecek. Kardeş ilçe seçilerek herhangi bir afet durumunda Mustafakemalpaşa’ya acil yardım getirilmesi konusunda karşılıklı mutabakat imzalanacak” ifadelerinde bulundu.

Yalıntaş’a Gençlik Parkı ve Çocuk Sokağı Müjdesi

En büyük vizyon projelerinden birini Yalıntaş Kültür Merkezi’nin bulunduğu mevkide yapacaklarını belirten Beygirci, ”Yalıntaş Göleti’ne 5 km mesafede bulunan Yalıntaş Kültür Merkezi’yle, kent mimarisinin buluşacağı 5 dekarlık alanda; çocuk sokağı, sosyal donatı alanları, kafeterya ve doğa yürüyüş yolunun bulunduğu modern bir Gençlik Parkı yapılacak. Gölete ulaşan yürüyüş yoluyla birlikte bölge doğa turizmine kazandırılacak” dedi.

Mustafakemalpaşa’ya modern bir Otobüs Terminali’ni bu dönem içerisinde yapmaya kararlı olduklarını vurgulayan Beygirci, ”Otoyolun bağlantı noktasını teşkil eden 11 dekarlık alana, turizm ve seyahat şirketlerinin güvenle giriş-çıkış yapabilecekleri, Mustafakemalpaşa’yı adıyla yaşatacak modern bir otobüs terminali yapılacak” dedi.

Cumhur İttifakı Proje Lansman Toplantısında tanıtılan diğer projeler ise şunlar oldu:

– Mustafakemalpaşa Otobüs Terminali

– 4. Köprü Projesi

– Bursa Caddesi Ana Arter Düzenlemesi

– Ziraat Bankası Katlı Otopark Projesi

– Tarım ve Hayvancılıkta Altın Çağ

– Orta Mahallesine Semt Polikliniği

– Tümbüldek Kaplıcaları Traverten Projesi

– Galericiler Sitesi

– Mustafakemalpaşa Spor Tesisi

– Soğuk Hava Depolama, Sebze-Meyve Hali ve Gıda Paketleme Tesisi

– Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

– Bungolov Evler Projesi

– Kirmasti Çayı Rekreasyon Projesi

– Poligon ve Geleneksel Türk Okçuluğu Projesi

– 2. Köprü Düzenlemesi

– Dorak Seyir Terası Rekreasyonu

– Akıllı Duraklar

– Terminal Güzergâhı Bisiklet ve Yürüyüş Yolu

– Açık Hava Otoparkları ve Acil Durum Toplanma Merkezleri

– Genç Patencilere Skate Park Projesi

– Kariyer Merkezi ve İstihdam Ofisleri

– Engelsiz Taksi Projesi

– Kadın, Aile ve Dayanışma Merkezi

– Teknoloji Kulübü Projesi

– Bakıcı Okulu Projesi

Beygirci'den Mega Projeler! Beygirci'den Mega Projeler!   Beygirci'den Mega Projeler!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ