Demokrat Zafer

ÖZGÜR BİREYLER OLMAK YERİNE BİR KİŞİYE KUL OLMAK ALLAHA ŞİRK KOŞMAK DEĞİL MİDİR?

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Bu sorumu tüm iyi niyetimle gerçek inançlı ve mütedeyyin insanlara soruyorum.
Geçmişte kendilerini padişahın kulu olduğunu düşünen insanlar sonunda Tek Adamın, Tek Otoritenin yani Padişahın yönettiği imparatorluğu ne duruma düşürdüğünü biliyoruz.
Sonunda saltanatlarını ve tahtlarını koruyabilmek için vatanımızı emperyalist güçlere nasıl teslim ettiklerinin utancını ve üzüntüsünü hala yaşıyoruz.
Çok şükür dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk gibi eşi bulunmaz bir önder ve arkadaşlarının, TBMM’nin desteği, yoksul halkların inanç ve güveni ile ülke düşmanların işgalinden halklarda kul olmaktan kurtarıldı.
21 yıl önce dinci yani Siyasal İslamcı bir parti halkları din ekseninde kandırarak iktidar oldu.
Laik cumhuriyeti kurup kulları saygın ve eşit bireyler yaptı.
Ancak 21 yıl önce ülkeye bir karabasan çöktü.
Tüm kazanımlarımızı hovardaca kendi çıkarlarına göre harcayıp kör kuruşa muhtaç etti.
21 yılsonunda ülke iflas ettirildi, halklar bölündü, insanlar ırk, mezhep hatta hemşerilik temelinde ve ikincil konuma sokulan kadınlar ve erkeler olarak ayrıştırıldı.
Otokratik ve dayatmacı anlayışın temsilcileri para ve güç kazandıkça azgınlaştılar ve soygun düzeni çeteleşti mafyalaştı ve iktidar yasaları yok sayarak suç makinasına döndü.
Bu koşullarda yandaşlara hazineden beşer onar maaşlar, çetelere usulsüz ihaleler ve kendi evlatlarına yabancı ülkelerde aktarılan servetlerle ülke ikiye bölündü.
Soyanlar biat etmeyip aç kalanlar saraylarda saltanat sürenlerle evinin kirasını ödeyemeyen, çocuklarına bakamayan, buna karşın kul olmak istemeyenler terörist ilan edildi.
Sonunda o kadar çok suç işlendi ki kurtulmak için Tek Adam Saray Rejimi hileli yollarla her alanda egemen kılındı.
Tüm kurumlar ele geçirildi. Yargı siyasi iradeye bağlandı. Devlet hazinesi yağmalatıldı.
Tek Adam adeta tanrılaştırılarak herkes biat etmeye zorlandı.
Oysa bu kadar saçmalamak ve hadsizleşmek Tanrıya şirk koşmaktı:
Şirk Koşmak:
“Allah’tan başkasına secde etmek, ihtiyaçları Allah’tan başkasına arz edip onlara duâ etmek. Riyakârlık yapmak; amelleri Allah’tan başkasına arz etmek şirktir”
Allah, kendisine ortak koşulmasını asla bağışlamaz.
Ülkedeki açlığı, yoksulluğu, yağmalamayı, adaletsizliği, eşitsizliği ve soygun düzenini yüzlerce kez yazdık anlattık ve hepimiz hala bu zor süreci yaşıyoruz.
Bu güne dek yapılan tüm seçimleri AKP ve Erdoğan’ın kazandığı iddia ediliyor; ancak hilesiz hurdasız, hak edilmiş hiçbir seçim yaşamadık.
Her şeyden önce adaletli ve dürüst yapılmayan, haksızlıkların olduğu seçimlere muhatap oluyoruz.
Devletin tüm olanaklarını ve gücünü kullanan Tayyip Erdoğan ve bu sefer görevlerini bırakmayan tüm bakanların istismarı ve en az 20 kanal ve devlet televizyonunun desteği ile muhalefet yarışmak zorunda bırakıldı.
CHP ve Kılıçdaroğlu, en geniş muhalefeti bir arada tutabilmek için inanılmaz ödünler verdi.
Kendi örgütünü adeta yok saydı ve çok üzdü.
CHP örgütü ve seçmeni her zaman irdeleyen, okuyan, düşünen, analiz yapan ve beğenmeyince tavır koyan özgür bireylerden oluşmaktaydı.
Sol/sosyal demokratlar, aç kalır, işsiz kalır, tutuklanır ve asla “Kul” olmayı kabul etmezlerdi.
Oysa AKP ve yancısı Fırdöndü Bahçeli, yalanla, iftira ile, haksız hukuksuz ve “beka” diyerek seçmeni ve Tek Adama biat etmiş seçmeni kandırarak ve her türlü hile hurda ile yine seçimlere müdahale ettiler.
Din istismarcıları, şeriat özlemcileri, devlete destekli tarikat ve cemaatler eli ile, masum ama çoğunluğu cahil bırakılmış veya inançlı mütedeyyin insanları kandırıldılar.
Birçok kendini bilmez Tek Adamı Tanrı ile eşdeğer göstermeye çalıştılar.
Beyinler yıkandı, boşalmış hazinede olmayan paralar basılarak yardımlar ve rüşvetlerle biat etmiş insanların oyları garantilendi.
Şimdi 2. Tur bir seçime gidiyoruz.
Her koşulda kazanmak ve ülkeyi bu ceberut, Taliban kafalı, IŞİD destekçisi, kadınları aşağılayan ve çocuklara musallat olanları onaylayan sapkınlıklara mahkûm etmemek için görev al.
Oy ver ve herkes bu sefer bu karanlığa mahkûm olmuş iyi niyetli insanları ikna için uyuma gece gündüz çalış
Her şeyden önce Allah’a şirk koşan ve insanları inançlarından, dinlerinde vazgeçiren bu sapkınlıklara son vermek, karanlıkları aydınlığa döndürmek için Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başkan seç ve tanrıya şirk koşanlara haddini bildir.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ