Demokrat Zafer

Bahçıvan Peynir Ramazan’da sofralara lezzet ve sağlık getiriyor

Bahçıvan Peynir, Rende Mozzeralla’dan Serpme Beyaz Peynire, Yöresel ürünlerinden Laktozsuz ve Probiyotik çeşitlerine kadar her zevke hitap eden pratik ve lezzetli ürünleri ile Ramazan sofralarında çifte mutluluk yaşatıyor.

Bahçıvan Peynir, bu Ramazan’da da birbirinden çeşitli ve sağlıklı lezzetleri ile iftar, sahur ve bayram sofralarını şenlendirecek.

Pratik kapağı ve küp küp kesilmiş peynir formuyla “Aç, Serp, Ye” kolaylığı sunan Bahçıvan Serpme Beyaz Peynir; çorbanın, salatanın ve makarnanın üstüne, börek içine ya da menemen üstüne ve kahvaltı salatasında tüketilerek Ramazan sofralarında tercih sebebi olacak.

Mutfakların yardımcı şefi olarak bilinen Bahçıvan Rende Mozzarella, pratikliği ile mutfakta geçen zamanı azaltıyor; kolayca eriyen ve uzayan yapısı ile iftar sofrasındaki zamanı keyiflendiriyor.

Yöresel ürün grubundan olan Bahçıvan Dil, Çeçil, Örgü ve Hellim peynirleri ise iftariyelik için hafif ve doyurucu bir alternatif sunuyor.

Fonksiyonel ürün ailesinden yarım yağlı Laktozsuz ve Probiyotik peynir çeşitleri sindirim sistemini rahatlatan ve bağışıklık sisteminin desteklenmesine yardımcı olan özellikleri ile iftar ve sahur sofralarının ilk tercih oluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ