Demokrat Zafer

LONGINES New York Jennifer Lawrence ETKİNLİĞİ

Longines yeni MINI DOLCEVITA koleksiyonunu Jennifer Lawrence’ın New York’ta onur konuğu olduğu görkemli bir davet ile tanıttı  

New York’ta bu hafta sonu gerçekleşen ve birçok ünlü yıldızın da katıldığı etkinlikte Longines MINI DOLCEVITA koleksiyonu sunuldu. Longines’in Zarafet Elçisi Jennifer Lawrence’ın onur konuğu olduğu ve eğlence ve spor dünyasından pek çok ünlünün de katıldığı gecede  İtalyanların tatlı hayat konseptini yansıtan hem şık hem de modern koleksiyonu keşfedildi.

Bu hafta sonu İsviçreli saat markası Longines, yeni Mini DolceVita koleksiyonunu New York’ ta Gotham Hall’da gerçekleştirdiği şık bir davette tanıttı. Etkinliğin ana teması koleksiyonun da ismine uygun olan tatlı hayat (La Dolce Vita) konseptiydi. Etkinliğin onur konuğu olan Longines Zarafet Elçisi Jennifer Lawrence’a eğlence ve spor dünyasından da birçok ünlü ve influncer da eşlik etti.

Longines CEO’su Matthias Breschan ise sahneye çıkarak Longines’in bir başka zarafet elçisi Koreli ödüllü aktris Suzy’yi takdim etti. Mini DolceVita koleksiyonu ve tüm detaylarının anlatıldığı sunumunun akabinde, yine New York’ta çekilen ve Jennifer Lawrence’ın da yer aldığı kampanya filmi tüm davetlilere izletildi.

Matthias Breschan ‘Mini DolceVita sessiz lüksün ve modern zarafetin güçlü bir yansıması. Bu muhteşem mücevherler tıpkı buradaki misafirlerimiz gibi modern tarzları ile dinamik ve güçlü kadınlara hitap ediyor’ diye konuşmasına devam etti.

Longines CEO’sunun sahneye davet ettiği, Amerikan filmlerinde oynadığı efsanevi roller ve performansları ile bilinen aktris Jennifer Lawrence, Mini DolceVita koleksiyonunun onun için neden özel olduğunu anlattı ve bu koleksiyonu Longines ekibi ile birlikte tanıtıyor olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Her ayrıntısı ile zamansız şıklığı yansıtan bir mücevher

Mini DolceVita tüm ihtişamıyla karşınızda. Dinamik kadınlara yönelik bu modern mücevher saat, her ayrıntısıyla zamansız şıklığı temsil ediyor. Küçültülmüş profilde kasaya, yumuşak, kibar hatlara ve yeni tasarım paslanmaz çelik bileziğe sahip bu modern klasik, zarif olduğu kadar modaya da uygun. 1927’de doğan bir Longines efsanesinden ve tabii ki 1997 tarihli orijinal DolceVita koleksiyonundan ilham alan Mini DolceVita, etkileyici bir kökene sahip. Orijinal koleksiyon bugün herkes tarafından bilinen “Zarafet bir tavırdır” sloganını doğurmuştu; Mini DolceVita ise bu hikayeyi yeni nesillere taşımaya hazırlanıyor.

Mini DolceVita koleksiyonundaki her bir saat, 21,50 mm x 29,00 mm boyutlarında dikdörtgen paslanmaz çelik kasaya ve son derece hassas L178 quartz mekanizmaya sahip. Koleksiyondaki saatler 30 metreye (3 bar) kadar su geçirmezdir.

Longines hakkında:

Longines, 1832’den beri İsviçre’nin Saint-Imier kentinde faaliyet göstermektedir. Saat işçiliğindeki uzmanlığı, geleneğe, zarafete ve performansa olan güçlü bağlılığını yansıtır. Çok uzun yıllardır dünya şampiyonalarının resmi zaman tutucusu olan ve uluslararası spor federasyonlarıyla işbirlikleri gerçekleştiren Longines, spor dünyasıyla uzun yıllara dayanan sağlam ve uzun soluklu ilişkiler kurmuştur. Saatlerinin zarafetiyle tanınan Longines, dünyanın önde gelen saat üreticisi The Swatch Group ailesinin bir üyesidir. Kanatlı kum saati logosu taşıyan Longines’in 150’yi aşkın ülkede satış noktaları bulunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ