Demokrat Zafer

BUSKİ itiraz yoksa zamma devam!

Bursa CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla BUSKİ’nin her ay suya zam yaptığını söyledi.

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, BUSKİ’nin Haziran-Temmuz-Ağustos aylarının her birinde cüzzi miktarlarda zam yaptığını açıkladı. Herhangi bir bilgi verilmeden yapılan zamları sosyal medyadan açıklayan Kayışoğlu aynı zamanda son 3 ayın fatuırasını da paylaştı. Kayışoğlu paylaşımına; “Bursa’da su faturalarına HER AY ZAM yapılıyor. Nerdeyse iki yıldır bu konuyu gündeme getiriyorum ama Bursalılardan ses yok. Son üç ayı yine paylaşıyorum. Haziran 2021 birim fiyat 4,38 TL Temmuz 2021 4,42 TL Ağustos 4,51 TL Siz de haklısınız BUSKİ itiraz yoksa zamma devam” yazdı…

DAHASI DA VAR

Öte yandan Bursa’daki ulaşımın da pahalı olduğunu açıklayan Kayışoğlu, paylaşımlarına şöyle devam etti: “Dahası var. Bursalılar aynı zamanda en pahalı ulaşım bedelini ödüyorlar. 4. Büyük şehir Bursa’nın işleyen havaalanı yok mesela ve uzak şehirlere giderken İst’daki havaalanlarına gitmek için bir uçak parası daha ödüyorlar köprüden geçmek için. Sanayiciler tüm dünyaya mal gönderiyor Bursa’dan, ama kendisi Elazığ’a gidemiyor mesela.. Tren deseniz yılan hikayesine döndü. Cumhuriyetin ilk yıllarında kazma kürekle zor koşullarda birkaç yılda döşenen raylar bu çağda 11 yılda bitirilemiyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ