Demokrat Zafer

Serkan Candaş, inovasyonun ve liderliğin simgesi

22 yıllık kariyer, yurt içi ve yurt dışından 23 ödül, sayısız plaket, teşekkür belgesi ve başarı…

HABER SEDAT SARIKAYA

Türkiye’nin önde gelen basın danışmanı ve menajerlerinden biri olan Serkan Candaş, sektördeki etkileyici kariyerine bir yenisini ekliyor. Candaş, başarıları ve liderlik vasıflarıyla dikkat çekmeye ve örnek olmaya devam ediyor.

Serkan Candaş, uzun yıllardır medya ve iş dünyasında önemli projelere imza atmış, birçok ünlü ismin kariyer yönetimini başarıyla üstlenmiştir. Candaş’ın danışmanlık ve menajerlik alanındaki deneyimi, onu sektörde tanınan ve başarılı bir isim haline getirmiştir.

Serkan Candaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kariyerim boyunca pek çok değerli isme, kuruma ve büyük şirketlere destek olma fırsatı buldum ve bu süreçte iş dünyasının farklı yönlerini keşfetme imkânı elde ettim. Şimdi yeni projeler ve hedefler doğrultusunda yurt içi ve yurt dışında ilerlemeye devam ediyorum. Çalıştığım ülke sayısını 9’a çıkarttım ve bu ülkelerde de başarılarımı hız kesmeden devam ettiriyorum. İşimi severek ve büyük bir aşkla yapıyorum, tabii gazetecilikten gelmemde iletişim danışmanlığı konusunda bana büyük bir avantaj sağlıyor. İşinizi severek yaparsanız ve kendinizi geliştirerek devam ederseniz zaten başarı kaçınılmazdır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ