Demokrat Zafer

BİR KARDEŞİNİZDEN MEKTUP VAR

İYİ Parti Keles Belediye Başkan Adayı İsmail Yeni, Keles’i mahalle mahalle, sokak sokak adeta arşınlıyor, parti politikalarını hemşehrilerine anlatıyor, 31 mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde mutlak bir başarı için çalışıyordu. 38,09’luk sonuçla seçimi bitiren İsmail Yeni; ”

Kelesimizin gönlü yüce kardeşlerim ile değerli dostlarıma;
Büyük bir inanç, tevazu, samimiyet, azim ve kararlılıkla çıktığımız bu yolda açıkçası daha düne kadar varlığından bile haberdar olmadığım çok değerli insanları tanıma fırsatını yakalamış olmanın sevincini yaşıyorum.
Seçim çalışmalarımızda bir araya geldiğimiz Kelesli kardeşlerimle kurduğum veya kurduğuma inandığım gönül köprüsü; hayatıma öylesine bir zenginlik kazandırmıştır ki bunun nasıl bir duygu olduğunu anlatmakta hem dil, hem parmaklar hemde kalem yetersiz kalmaktadır.
Onlarla bir araya geldiğimizde hissettiklerini ve yaşamak zorunda kaldıkları ama açıktan açığa bir türlü söyleyemedikleri veya söylemekten çekindikleri onlarca sıkıntılarını bakışlarında ve yüz ifadelerinden olanca çıplalığıyla görüyordum.
Benim tek bir hayalim vardı değerli kardeşlerim o da; Kelesin içine düşürüldüğü o mâkus talihini tersine çevirerek gelişmiş bir Kelesi ve yüzü gülen mutlu bir Kelesliyi ortaya çıkarmaktı.
Ancak ; bırakın bir hizmet getirmeyi seçmeni sadece ve sadece seçim arafesinde hatırlayıp kendilerinin değilde Kamunun ve Belediyenin tüm imkanlarını seferber ederek; buda yetmiyormuş gibi iktidarını korumak için işi kaba kuvvet ve zorbalık takviyeli bir zihniyete karşı mücadele etmek zorunda kaldım.
Ben bu sonucu asla bir yenilgi olarak görmüyorum değerli kardeşlerim; karşımdaki olanca güce karşı siz değerli kardeşlerimin güveni ve desteğiyle neredeyse kazanma noktasına gelmiş olmamı aslında bir zafer olarak görüyorum.
Doğrusunu söylemek gerekirse siz değerli kardeşlerimle kurmuş olduğum bu gönül birlikteliğini dahada geliştirmek niyeti ve kararı içindeyim.
Bana oy versin veya vermesin her bir Kelesli kardeşimle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.
Daha fazla söze hiç gerek yok değerli kardeşlerim, olup bitenler zaten hepinizce bilinmektedir.
Yaradan bize neyi nasıl takdir buyurmuşsa onu bir şekilde yaşamak durumundayız değerli kardeşlerim.
Son olarak demem o ki değerli kardeşlerim, değerli dostlarım hepinize en içten,en kalbi duygularımla sevgi,saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz Allaha emanet olun.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ